CELEBRITIES

Η Halle Berry μας δείχνει τον 8χρονο γιο της και, εκτός από αξιολάτρευτος, είναι ίδιος η μαμά του


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2021

Η Halle Berry μας δείχνει τον 8χρονο γιο της και, εκτός από αξιολάτρευτος, είναι ίδιος η μαμά του
Πολλοί celebrities προτιμούν να κρατούν μακριά από τα φλας της δημοσιότητας τα παιδιά τους και ανάμεσα σε αυτούς, είναι και η Halle Berry. Ωστόσο, ο γιος της ηθοποιού, Mateo έγινε 8 και η ίδια σκέφτηκε να του ευχηθεί με τις πιο όμορφες ευχές στο instagram, δείχνοντας μετά από καιρό πόσο πολύ έχει μεγαλώσει. 

Πολλοί celebrities προτιμούν να κρατούν μακριά από τα φλας της δημοσιότητας τα παιδιά τους και ανάμεσα σε αυτούς, είναι και η Halle Berry. Ωστόσο, ο γιος της ηθοποιού, Maceo έγινε 8 και η ίδια σκέφτηκε να του ευχηθεί με τις πιο όμορφες ευχές στο instagram, δείχνοντας μετά από καιρό πόσο έχει μεγαλώσει αλλά και πόσο της μοιάζει.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια του Maceo Martinez, η 55χρονη star δημοσίευσε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του, γράφοντας: «Αυτός ο μικρός τύπος έγινε 8 χρονών σήμερα» ενώ πρόσθεσε: «Χρόνια πολλά, THUNDER». Πολλοί fans έσπευσαν να σχολιάσουν πως οι ομοιότητες μεταξύ τους είναι απίστευτες.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει τον 8χρονο Maceo με τον πρώην σύζυγό της, Olivier Martinez ενώ η ίδια είναι επίσης μαμά της 13χρονης Nahla Aubry. Η σωστή ανατροφή των παιδιών της ήταν πάντα βασικό μέλημα στη ζωή της όπως έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της αλλά και για το πόσες ουσιαστικές συζητήσεις έχει κάνει μαζί τους από την ηλικία των 5 προκειμένου να γίνουν σωστοί άνθρωποι. 

Η Berry κατά τη διάρκεια της καραντίνας βρήκε έναν από τους πιο ευρηματικούς τρόπους για να κρατάει τον αγαπημένο της γιο ήσυχο και απασχολημένο όσο εκείνη έκανε γυμναστική. 

Η διασκεδαστική νέα δραστηριότητα του Maceo είναι το workout στο πλευρό της μαμάς του αφού η ίδια αποφάσισε να τον κάνει βοηθό της σε κάθε άσκηση! Η 54χρονη βραβευμένη ηθοποιός φαίνεται στο παραπάνω video να χρησιμοποιεί αντί για βαράκια, το σώμα του γιου της, ενώ βρήκε κάθε έξυπνη λύση ώστε να ενσωματώσει στο καθημερινό εντατικό της πρόγραμμα την πολύτιμη βοήθεια του.

Δείτε ακόμη: Η μεταμόρφωση της Halle Berry 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.