CELEBRITIES

Μετά από 3 γάμους, η Halle Berry δηλώνει πως βρήκε τώρα τον «πραγματικό έρωτα της ζωής της»


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2021

Μετά από 3 γάμους, η Halle Berry δηλώνει πως βρήκε τώρα τον «πραγματικό έρωτα της ζωής της»

Μπορεί να μετράει τρεις γάμους αλλά η Halle Berry δηλώνει πως τώρα νιώθει ότι «βρήκε τον αληθινό έρωτα της ζωής της». 

Η διάσημη ηθοποιός βρήκε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο του συντρόφου της, Van Hunt αφού αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που αγαπάει επάνω στον μουσικό κατά τη διάρκεια της 27ης Ετήσιας Γιορτής του ELLE στο Women in Hollywood στις 19 Οκτωβρίου στο Los Angeles. 

Συνομιλώντας με την Nischelle Turner του ET στο κόκκινο χαλί, η 55χρονη Berry εξομολογήθηκε όλα όσα νιώθει για τον αγαπημένο της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθε επιτέλους η κατάλληλη ώρα και τότε ήταν που εμφανίστηκε ο "σωστός"». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Οι δυο τους έκαναν μια πολύ ταιριαστή εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα floral φόρεμα Dundas x Revolve ενώ ο Hunt ένα σκούρο μωβ κοστούμι. Η Halle Berry αποκάλυψε ότι έβγαινε με το άλλο της μισό από τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου χρόνου και πως από την αρχή δεν ένιωθε καμία συστολή με το να εκφράζει ανοιχτά τον έρωτά της για εκείνον. Από την άλλη, τον Μάρτιο ο Hunt χαρακτήριζε τη Berry δημοσίως, «μούσα» του, δείχνοντας το ίδιο ερωτευμένος με εκείνη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Η αγαπημένη star έχει ήδη κάνει τρεις γάμους. Από το 2013 μέχρι το 2016, ήταν παντρεμένη με τον Olivier Martinez, με τον οποίο απέκτησε τον 8χρονο γιο της, Maceo. Από το 2001 μέχρι το 2005, ήταν παντρεμένη με τον Eric Benét ενώ από το 1993 μέχρι το 1997, με τον David Justice. Η ηθοποιός έχει ακόμη ένα παιδί με τον πρώην της, Gabriel Aubry. Η κόρη της, Nahla σήμερα είναι 13 χρονών. 

Η star πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Women in Hollywood μαζί με μερικές ακόμη σπουδαίες διασημότητες. Στη νέα ταινία με τίτλο Bruised, την οποία σκηνοθετεί και παράλληλα πρωταγωνιστεί, υποδύεται μία πυγμάχο, που προσπαθεί να επιστρέψει στους αγώνες ενώ διεκδικεί και την επιμέλεια του γιου της. Όπως έχει δηλώσει σε σχετικό tweet:

H Berry θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προκειμένου όλα αυτά τα στερεότυπα να αλλάξουν και να επικρατήσει η ισότητα μεταξύ των δύο φύλων, αποτελώντας παράλληλα ένα δυνατό παράδειγμα για τα παιδιά της. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty/ Ideal Images

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.