CELEBRITIES

«Δεν ήμουν μόνο μία αρκούδα που χορεύει»: H Halle Berry σκηνοθέτησε την πρώτη της ταινία και μιλά για όλα


Στεφανία Παπαδημητρίου

18 Νοεμβρίου 2021

«Δεν ήμουν μόνο μία αρκούδα που χορεύει»: H Halle Berry σκηνοθέτησε την πρώτη της ταινία και μιλά για όλα

Η Halle Berry δε χρειάζεται να αποδείξει σε κανέναν ότι είναι καλή ηθοποιός – είναι η πρώτη Αφροαμερικανίδα που πήρε Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου, άλλωστε. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να περάσει στην επόμενη πρόκληση και να βρεθεί πίσω από τις κάμερες. Ανέλαβε τη σκηνοθεσία του Bruised, το οποίο θα μπορούμε να δούμε στο Netflix από τις 24 Νοεμβρίου, ενώ κυκλοφορεί και στον κινηματογράφο.

Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτό. Πρωταγωνιστεί στην ταινία, ως αθλήτρια ΜΜΑ που επιστρέφει στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει όχι μόνο άλλους παλαιστές, αλλά και τους φόβους της, μαζί με τους δαίμονές της. Κι όλα θα παρουσιαστούν μέσα από την οπτική γωνία μίας μαύρης γυναίκας.

Στη νέα της συνέντευξη στο Shondaland, η Halle Berry μίλησε για την αυτοάμυνα, το μποξ αλλά εξήγησε και γιατί το ρίσκο είναι πηγή ζωής για εκείνη.

jenny.gr

«Όταν πρωτοδιάβασα το σενάριο, το οποίο έγραψε η Michelle Rosenfarb, ταυτίστηκα πολύ. Κατανόησα όλους τους χαρακτήρες. Κατάλαβα τον πόνο και τα θετικά χαρακτηριστικά τους. Την επιθυμία τους για συγχώρεση και λύτρωση», ξεκίνησε. «Αυτά είναι χαρακτηριστικά που καταλαβαίνω σε βάθος. Και πάντα μου άρεσε η πάλη».

Η ηθοποιός θεωρεί ότι κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει κάποιου είδους πολεμική τέχνη. Η ίδια, πέρασε τέσσερα χρόνια μαθαίνοντας αυτοάμυνα, κι αυτό τη γέμισε αυτοπεποίθηση. «Η αλήθεια είναι ότι κανείς δε θέλει να πέσει θύμα επίθεσης, δε θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις δεξιότητές μας, αλλά μου δίνει παρηγοριά και αυτοπεποίθηση το ότι ξέρω πως κάποια στιγμή αν χρειαστεί, τα ένστικτά μου θα με αφήσουν να χρησιμοποιήσω το σώμα μου και να με φροντίσω», εξήγησε.

jenny.gr

Η μητέρα της τη δίδαξε πως «αν δεν ξέρεις να χάνεις, δε θα μάθεις να κερδίζεις» και με αυτό πορεύεται στη ζωή. Έχει μάθει να αποδέχεται τις ήττες και να βρίσκει την ισορροπία, ώστε να μην πετάει στα σύννεφα στις επιτυχίες και να μη βυθίζεται στο σκοτάδι, όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά. 

Τώρα, ως σκηνοθέτιδα, ήξερε καλά ότι έπαιρνε ένα ρίσκο και φαίνεται να της βγήκε σε καλό. «Σίγουρα θα το ξανακάνω», δήλωσε. «Το λέω, ήταν τέλειο που δεν ήμουν μόνο μία αρκούδα που χορεύει. Και δεν το λέω υποτιμητικά, αλλά όταν είσαι ηθοποιός έχεις τόσο λίγο έλεγχο στην κατάληξη του project. Απλώς πηγαίνουμε, κάνουμε τη δουλειά μας και δεν το ξαναβλέπουμε μέχρι την πρεμιέρα. Ξέρω ότι τεράστιο μέρος του έργου παράγεται την ώρα του edit ή εξαρτάται από τον σκηνοθέτη και το όραμά του για την ιστορία».

«Το ποια είναι πραγματικά η ιστορία, σπάνια περνά από το χέρι των ηθοποιών».

πηγή φωτογραφιών: Instagram
 

Διαβάστε ακόμη: H ασημένια εποχή της Andie MacDowell: «Οι άνδρες μεγαλώνουν και συνεχίζουμε να τους αγαπάμε. Και θέλω να είμαι σαν άνδρας»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.