CELEBRITIES

H ασημένια εποχή της Andie MacDowell: «Οι άνδρες μεγαλώνουν και συνεχίζουμε να τους αγαπάμε. Και θέλω να είμαι σαν άνδρας»


Στεφανία Παπαδημητρίου

27 Σεπτεμβρίου 2021

H ασημένια εποχή της Andie MacDowell: «Οι άνδρες μεγαλώνουν και συνεχίζουμε να τους αγαπάμε. Και θέλω να είμαι σαν άνδρας»

Η Andie MacDowell είναι σταρ – κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Και παρότι, πράγματι, είναι μόνο τρίχες, η απόφασή της να πάψει να βάφει τα μαλλιά της είναι μία από τις πιο τολμηρές που έχει πάρει στη ζωή της. Υπήρξε, άλλωστε, πρέσβειρα της  L’Oréal για 35 χρόνια, τεράστιο μέρος του εισοδήματός της προερχόταν από τις διαφημίσεις για βαφές μαλλιών ενώ εργάζεται σε έναν χώρο που δε συγχωρεί το πέρασμα του χρόνου. Στο Hollywood, οι γυναίκες πρέπει να είναι για πάντα νέες.

Ήθελε για χρόνια να αφήσει τα φυσικά γκρίζα μαλλιά της ελεύθερα, όμως δεν το έκανε. Η πανδημία ήταν αυτή που άλλαξε τα πάντα καθώς έμεινε σπίτι, οι ασημένιες ρίζες έκαναν την εμφάνισή τους και είδε πως, τελικά, της άρεσε αυτό που έβλεπε στον καθρέφτη. Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος μέχρι να δείξει το νέο της look, στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών. «Φοβόμουν ότι ο κόσμος θα ήταν κακός», δήλωσε σε συνέντευξή της στο The Zoe Report. «Διάβασα όλα τα σχόλια».

Δεν περίμενε με τίποτα την αντίδραση που είχε το κοινό της. Οι γυναίκες τη λάτρεψαν, έτοιμες να αφήσουν για πάντα πίσω τις βαφές μαλλιών. Είδαν και στην πράξη ότι, τελικά, υπάρχει ζωή και ομορφιά και αυτοπεποίθηση μετά τα 40 – η κοινωνία, δυστυχώς, προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο. «Θεωρώ πως η ιδέα ότι δεν μπορείς να μεγαλώνεις και να είσαι  υπέροχη, έχει κουράσει», εξήγησε η Andie MacDowell. «Οι άνδρες μεγαλώνουν και συνεχίζουμε να τους αγαπάμε. Και θέλω να είμαι σαν άνδρας. Θέλω να είμαι πανέμορφη και δε θέλω να “πειράξω” τον εαυτό μου για να είμαι πανέμορφη».

Λατρεύει τον εαυτό της, πλέον. Και θα πρέπει να κάνουμε όλες το ίδιο. «Δε θέλω να φανώ αλαζονική, αλλά αγαπώ τόσο τα μαλλιά μου που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και σκέφτομαι “Ω Θεέ μου…”», είπε. «Οι άνδρες μπορούν να γκριζάρουν – εμείς απλώς νομίζουμε ότι είναι υπέροχοι. Μας έχουν πουλήσει την ιδέα ότι είναι καλύτεροι από εμάς. Βλακείες».

Αφήνοντας τα φυσικά της μαλλιά να φανούν, ένιωσε δυνατότερη από ποτέ. Αυτό φαίνεται και στη νέα σειρά του Netflix (βγαίνει την 1η Οκτωβρίου) με τίτλο Maid που πρωταγωνιστεί. Θα τη δούμε στο ρόλο της Paula, μίας νάρκισσου μητέρας. 

«Θα δείτε πως τα μαλλιά μου είναι διαφορετικά, γιατί δεν τους έκανα τίποτα. Απλώς τα αφήσαμε στην τρέλα τους», δήλωσε. «Η Paula δεν είχε χρήματα για κομμωτές, τα έκανε όλα μόνη της».

πηγή φωτογραφίας: The Zoe Report

Δείτε ακόμη: 25 Celebrities που έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.