CELEBRITIES

Gigi Hadid: «Λέω όχι σε περιοδικά γιατί προτιμώ μια άλλη κοπέλα να έχει την ευκαιρία να πάρει το εξώφυλλο»


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2022

Gigi Hadid: «Λέω όχι σε περιοδικά γιατί προτιμώ μια άλλη κοπέλα να έχει την ευκαιρία να πάρει το εξώφυλλο»
InStyle
Η Gigi Hadid στο Ιn Style

H Gigi Hadid ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας αυτή την στιγμή έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο InStyle, στην οποία μίλησε για όλα: Aπό τα παιδικά της χρόνια με μια διάσημη μητέρα και το σχολείο, μέχρι την κόρη της, την διασημότητα και τα κοινωνικά δίκτυα.

H 23χρονη star του modeling είχε δύο έντονα χρόνια, μέσα στα οποία, έφερε στην ζωή την κόρη της Khai, χώρισε από τον Zayn Malik και έκανε δυναμική επιστροφή στην μόδα. Mάλιστα πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι θα συμπαρουσιάσει με τον Tan France το show του Netflix, Next In Fashion.

Η ίδια πάντα δείχνει να έχει αυτοκυριαρχία. «Όταν σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια, σκέφτομαι την τρελή, εκστατική βολεϊμπολίστα. Ήμουν αυτή η δυνατή φωνή. Μου άρεσε ο αθλητισμός, μου άρεσε να είμαι σε ομάδα, μου άρεσε το σχολείο και οι φίλοι μου. Αυτό είναι που μου έρχεται φυσικά. Αλλά όταν οι άνθρωποι άρχισαν να με γνωρίζουν για πρώτη φορά, έλεγαν, "Ω, η μαμά της ήταν η Yolanda Hadid στο The Real Housewives of Beverly Hills. Αυτή είναι η ζωή της." Αλλά αυτή δεν ήταν η ζωή μου ή μέρος της ενηλικίωσής μου. Η μαμά μου δεν ήταν στην τηλεόραση μέχρι που ήμουν τελειόφοιτη στο λύκειο. Αλλά ήταν περίεργο για μένα. Γύριζα σπίτι από το σχολείο και έξω θα υπήρχαν φορτηγά παραγωγής. Ανέβαινα τη σκάλα κατευθείαν για το δωμάτιό μου, ώστε να μην χρειάζεται να πάω να πω ένα γεια στη μαμά μου στην κουζίνα», λέει στην Laura Brown.

Η Gigi μίλησε για την διασημότητα και το γεγονός πως πάντα είναι ανοιχτή για τη ζωή της στις συνεντεύξεις που δίνει: «Πάντα εμπιστευόμουν πολύ και, όπως πολλοί άνθρωποι, έμαθα με τον δύσκολο τρόπο σε αυτόν τον κλάδο με το να είμαι πολύ ανοιχτή στις συνεντεύξεις. Πρέπει να υπολογίζεις τα βήματα σου, γιατί το κάνεις με ανοιχτή καρδιά και μερικές φορές δεν απεικονίζεται έτσι», τονίζει.

«Αλλά τις στιγμές που είσαι πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους, πρέπει να είσαι ανοιχτός. Θα έχετε μια ανθρώπινη εμπειρία μόνο εάν είστε αληθινοί εκείνη τη στιγμή. Τότε προσπαθείς να μην έχεις αυτές τις περίεργες φωνές στο κεφάλι σου που προέρχονται από τραυματικές εμπειρίες», συνεχίζει.

Μιλώντας για την σπουδαία καριέρα της η Gigi δηλώνει «έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στην καριέρα μου όπου δεν χρειάζεται μόνο να αναλαμβάνω δουλειές όπου πουλάω ρούχα. Τώρα μπορώ να πω, «Τι δεν έχω κάνει;»

Υπάρχουν περιοδικά στα οποία λέω όχι γιατί θα προτιμούσα μια άλλη κοπέλα να έχει την ευκαιρία να πάρει αυτό το εξώφυλλο. Δεν χρειάζεται να ξανακάνω το ίδιο εξώφυλλο αν η καριέρα κάποιου άλλου μπορεί να εκτοξευθεί χάρη σε αυτό.

Το super model δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα, τον τρόπο που επηρέασαν την πορεία της αλλά και τους θαυμαστές της που αυτοαποκαλούνται Gi-Force. «Τα πρακτορεία πάντα με ρωτούν, "Τι πρέπει να πούμε στα νεότερα μοντέλα για τα social media; Τι έκανες εσύ;". Αλλά ήμουν τυχερή που ο συγχρονισμός μου με τα social media ήταν τέλειος. Έφτιαξα το Instagram ενώ εκείνο χτιζόταν όταν ήμουν στο γυμνάσιο και κανείς δεν με ένοιαζε. Έκανα αυτό που ένιωθα φυσικό και επειδή ξεκίνησα χωρίς θαυμαστές, είχα λίγο περισσότερο χρόνο για να χτίσω τη φωνή μου. Τώρα είναι δύσκολο γιατί δεν έχω τόσο χρόνο να είμαι στα social media. Όχι ότι δεν είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή τους μέσα από μηνύματα, αναδημοσιέυσεις και like στα Stories μου. Απλώς δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε τόσα (72 εκατομμύρια) άτομα» μοιράζεται. «Γνωρίζω τα πρόσωπα των πρώτων θαυμαστών μου. Αν τους δω από κοντά, αγκαλιαζόμαστε. Ξέρω αν είναι θαυμαστές για 10 χρόνια».

Τέλος, η Gigi σχόλιασε τα φίλτρα που χρησιμοποιούν γυναίκες στο Instagram.

«Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τα νεαρά κορίτσια, γιατί έτσι έχουν ανατραφεί. Ο κόσμος πιστεύει ότι τα μοντέλα πάνε πάντα για την τελειότητα, αλλά όταν κοιτάζω την οθόνη του υπολογιστή, δεν ελέγχω αν φαίνομαι καλή. Βλέπω τον εαυτό μου ως μέρος της εικόνας. Νομίζω ότι ένα καλό μοντέλο πρέπει να βγάλει τη δική του γνώμη για την εμφάνισή της έξω από την εξίσωση, γιατί κάθε φωτογράφος, στυλίστας και makeup artist θα δει τι είναι όμορφο διαφορετικά. Δεν είναι αυθεντικό αν προσπαθείτε να ελέγξετε το δημιουργικό μέρος τόσο πολύ ώστε να φαίνεστε πάντα ίδιες» επισημαίνει. «Εκτιμώ το πρόσωπό μου για τις περίεργες γωνίες του. Χρησιμοποιώ τα χαριτωμένα φίλτρα, σίγουρα. Μερικά από αυτά είναι πολύ έντονα για μένα. Αλλά νομίζω ότι όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείς, τόσο πιο φυσιολογικό γίνεται, επομένως πρέπει να κάνεις αυτή τη ρεαλιστική συζήτηση εσωτερικά, όπου λες, "Δεν μπορώ να το κάνω αυτό όλη την ώρα"», καταλήγει.

H Gigi Hadid για την φωτογράφιση που συνοδεύει την συνέντευξη φόρεσε τα πιο εντυπωσιακά σύνολα και designer items και πόζαρε στο φακό της Υulia Gorbachenko.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS