CELEBRITIES

Η Kate Middleton παίζει ράγκμπι, τρέχει, σηκώνεται στον αέρα και ζει την καλύτερη ζωή της


JTeam

3 Φεβρουαρίου 2022

Η Kate Middleton παίζει ράγκμπι, τρέχει, σηκώνεται στον αέρα και ζει την καλύτερη ζωή της
Μια διαφορετική πλευρά της Middleton

Η Δούκισσα του Cambridge μας έδειξε μία άλλη της πλευρά και η αλήθεια είναι ότι μας άρεσε πολύ. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σε κομψές εμφανίσεις και με προσεγμένη συμπεριφορά αλλά η πρόσφατη εμφάνισή της σε γήπεδο ράγκμπι μας έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά και πώς να τρέχει εξίσου καλά σε έναν αγώνα.

Jenny.Gr

Η Kate Middleton φόρεσε αθλητικά ρούχα και sneakers και αγωνίστηκε στο πλευρό της γυναικείας ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας. Η ίδια έγινε η προστάτιδα της Rugby Football Union (RFU) και της Rugby Football League (RFL). Μάλιστα μέσα σε ένα tweet της αναφέρει ότι είναι ενθουσιασμένη που υποστηρίζει αυτές τις δυο ενώσεις και που βρίσκεται ανάμεσα σε γυναίκες.

Jenny.Gr

Ακόμη, στα διάφορα video και φωτογραφίες που κυκλοφορούν από τη συμμετοχή της Kate στον αγώνα βλέπουμε το πόσο απόλαυσε να κάνει κόλπα με τη μπάλα ενώ οι συναθλήτριές της έδειξαν τον ενθουσιασμό τους πετώντας την στον αέρα. Κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε λόγω του αυστηρού πρωτοκόλλου του Παλατιού και μας εντυπωσίασε. Είναι εμφανές, πλέον, πως το Παλάτι προσπαθεί να εκσυγχρονίσει την εικόνα του και η μέλλουσα βασίλισσα (όλοι το ξέρουμε πλέον, σωστά;) έχει όλα τα φόντα για να φέρει τον απαραίτητο φρέσκο αέρα στη μοναρχία.

Jenny.Gr

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα γίνονται όλο και πιο έντονες οι φήμες που θέλουν την Kate να έχει αναλάβει μία θέση στο παλάτι, που παλαιότερα κατείχε ο πρίγκιπας Andrew. Θα γίνει η πρώτη γυναίκα στη φρουρά των Γρεναδιέρων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.