CELEBRITIES

Η μικρή αδερφή της Kate Moss, Lottie, βρίσκεται σε αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά


JTeam

8 Φεβρουαρίου 2022

Η μικρή αδερφή της Kate Moss, Lottie, βρίσκεται σε αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά
Το 24χρονο μοντέλο που έχει αντιμετωπίσει μια μακρά μάχη με τους εθισμούς της, αναφέρθηκε στη νέα σεζόν της σειράς Euphoria, που ασχολείται με νεαρά άτομα που κάνουν ναρκωτικά.

Η μικρότερη αδερφή της Kate Moss, Lottie, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι βρίσκεται σε απεξάρτηση από τα ναρκωτικά. Το 24χρονο μοντέλο έχει αντιμετωπίσει μια μακρά μάχη με τους εθισμούς της και έγραψε σε μια λεζάντα στο Instagram, «Όταν όλοι κάνουν την χρήση ναρκωτικών να δείχνει γοητευτική, αλλά είσαι κυριολεκτικά σε απεξάρτηση», ίσως αναφερόμενη στη νέα σεζόν της σειράς Euphoria -που παρουσιάζει τη γεμάτη καταχρήσεις ζωή μιας παρέας εφήβων και έχει κατά καιρούς κατηγορηθεί πως απεικονίζει τα ναρκωτικά και την επήρρειά τους με έναν γοητευτικό τρόπο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lottie μιλά ανοιχτά για τα προβλήματά της με την κατάχρηση ουσιών. Πέρυσι, δήλωσε σχετικά με το θέμα, «Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη ψυχικά, έχω παλέψει πολύ τα τελευταία χρόνια με τον εαυτό μου, με άγχος και άλλα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βάζω τον εαυτό μου προτεραιότητα και έχω βάλει πραγματικά τα δυνατά μου για να βεβαιωθώ ότι θα βγάλω το καλύτερο από τη ζωή μου, να νιώσω πραγματικά σαν την καλύτερη και πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού μου! Και την αγαπώ!"

Και πρόσθεσε, «Οι μάχες μου με έκαναν να μην είμαι ο εαυτός μου και τελικά νομίζω ότι γινόμουν ένα άτομο που πραγματικά δεν μου άρεσε, γι' αυτό έπαιρνα ουσίες και κατηγόρούσα τον εαυτό μου ότι παραμελούσα την ψυχική και σωματική μου υγεία. Έγινε δύσκολο να βγω από αυτό το μονοπάτι καθώς περιτριγυριζόμουν από ανθρώπους που είχαν παρόμοια νοοτροπία με τη δική μου και μπορώ να δω τώρα ότι δεν με βοηθούσε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.