CELEBRITIES

Bob Saget: Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού


JTeam

10 Φεβρουαρίου 2022

Bob Saget: Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού
Splash ideal Images
Ο 65χρονος κωμικός, Βob Saget βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου λίγες εβδομάδες νωρίτερα και η οικογένειά του ανακοίνωσε την αιτία θανάτου

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός σε δωματίου ξενοδοχείου στη Φλόριντα, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία. Τα μέλη της οικογενείας του έλαβαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και θέλησαν να τα μοιραστούν με το κοινό τους που τον θαύμαζαν και τον αγαπούσαν.

«Στις εβδομάδες που πέρασαν από τον θάνατο του Bob, είμαστε συγκινημένοι από το απίστευτο κύμα αγάπης από τους fan του Bob, το οποίο υπήρξε η παρηγοριά μας και για το οποίο θα είμαστε ευγνώμονες. Τώρα που έχουμε τα τελικά αποτελέσματα από την έρευνα των αρχών νιώσαμε πως ήταν μόνο σωστό οι θαυμαστές να ακούσουν τα συμπεράσματα κατευθείαν από εμάς.

Jenny.Gr

Οι Αρχές διαπίστωσαν πως ο Bob πέθανε από χτύπημα στο κεφάλι. Κατέληξαν στο ότι τυχαία χτύπησε το κεφάλι του σε κάτι, δεν έδωσε σημασία και πήγε για ύπνο. Ούτε ναρκωτικά, ούτε αλκοόλ υπήρξαν. Όσο συνεχίζουμε να θρηνούμε μαζί, ζητούμε από όλους να θυμούνται την αγάπη και το γέλιο που ο Bob έφερε σε αυτόν τον κόσμο και τα μαθήματα που έμαθε σε όλους μας: να είμαστε ευγενικοί με όλους, να αφήνουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε να γνωρίζουν πως τους αγαπάμε και να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες στιγμές με αγκαλιές και γέλιο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.