CELEBRITIES

Η Adele ακομπλεξάριστη κάνει pole dancing σε gay club του Λονδίνου


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2022

Η Adele ακομπλεξάριστη κάνει pole dancing σε gay club του Λονδίνου
Η τραγουδίστρια βγήκε για να διασκεδάσει με την παρέα της σε γνωστό gay club του Λονδίνου

Η Adele λίγες μέρες αφότου σάρωσε τα Brit Awards 2022 θέλησε να το γιορτάσει. Έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο στο κεντρικό Λονδίνο και άφησε τους θαυμαστές της έκπληκτους.

Η τραγουδίστρια βγήκε για να διασκεδάσει με την παρέα της σε γνωστό gay club του Λονδίνου. Φωτογραφίες και βίντεο που ήρθαν στην δημοσιότητα την δείχνουν να τραγουδά και να χορεύει στον vip χώρο του διάσημου gay bar «Heaven» του Λονδίνου. H Adele βρέθηκε στο κλαμπ με φίλους της και χωρίς τον σύντροφό της Ριτς Πολ για να παρακολουθήσει το Gay Porn Idol. Φορούσε ένα ανοιχτό γκρι κοστούμι.

Στην συνέχεια η σταρ η οποία σύμφωνα με την Daily Mail είχε πιει λίγο παραπάνω, ανέβηκε στη σκηνή και έκανε pole dancing, την ώρα που το κοινό παραληρούσε,

Ένας από τους παρευρισκομένους στο κλαμπ είπε στην Daily Star: «Η Adele λάτρεψε απόλυτα το γεγονός. Περνούσε υπέροχα με φίλους και της άρεσε το σόου».

«Μετά το τέλος του διαγωνισμού εισέβαλε στη σκηνή και το κοινό ξετρελάθηκε. Κανείς δεν περίμενε ότι ένα μουσικό είδωλο θα ήταν εκεί».

Κι όμως η Adele όχι μόνο ήταν εκεί και διασκέδαζε με την ψυχή της, αλλά δεν δίστασε να ξεφύγει λιγάκι και να χορέψει αισθησιακά, ακόμα και φορώντας το αυστηρό κοστούμι της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS