CELEBRITIES

H Simone Biles αρραβωνιάστηκε τον Jonathan Owens: «Το πιο εύκολο ναι»


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2022

H Simone Biles αρραβωνιάστηκε τον Jonathan Owens: «Το πιο εύκολο ναι»
Instagram/ simonebiles
Το ζευγάρι γνωστοποίησε τη σχέση του το 2020 ενώ μόλις ανακοίνωσε το επόμενο βήμα.

Η Simone Biles μόλις αρραβωνιάστηκε τον 26χρονο αγαπημένο της, Jonathan Owens καθώς η Αμερικανίδα αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσω Instagram, ανεβάζοντας τα πιο αξιολάτρευτα στιγμιότυπα από την πρόταση.

H 24χρονη αθλήτρια δημοσίευσε μες στην ευτυχία, μια σειρά από φωτογραφίες όσο ο Jonathan της έκανε την πρόταση σε ένα κιόσκι στο Houston του Texas. Η ίδια μοιράστηκε παράλληλα ένα video που δείχνει το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο σύντροφός της ενώ όπως γράφει στη λεζάντα του post:

«ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑΙ. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου, είσαι όλα όσα έχω ονειρευτεί και περισσότερα. Πάμε να παντρευτούμε, αρραβωνιαστικέ μου».

Ο Owens σχολίασε στο post: «Έτοιμος για το "για πάντα" μαζί σου» ενώ όπως έγραψε στο σχετικό post που έκανε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ξύπνησα αυτό το πρωί με αρραβωνιαστικιά». Εκείνος και η Biles επιβεβαίωσαν τις φήμες της σχέσης τους τον Αύγουστο του 2020, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media.

Η Biles έχει πολλούς λόγους να είναι χαρούμενη καθώς πέρα από την ευχάριστη είδηση του αρραβώνα της, έχει μάθει να διαχειρίζεται το άγχος της, χάρη στη βοήθεια του ψυχολόγου της. Έχει μάθει να μην τα παρατάει, να προσπαθεί διαρκώς να εξελιχθεί ακόμη κι αν αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα.

Τώρα, αντιλαμβάνεται την ευτυχία με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Όπως έχει πει παλαιότερα, «απλώς ξυπνάει το πρωί και έχει θετική στάση ζωής, ξέροντας ότι είναι ευλογημένη που έχει μία ακόμη μέρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.