CELEBRITIES

H Blake Lively και η αδελφή της Robyn δείχνουν τι σημαίνει "καλά γονίδια" στη NYFW


JTeam

17 Φεβρουαρίου 2022

H Blake Lively και η αδελφή της Robyn δείχνουν τι σημαίνει "καλά γονίδια" στη NYFW
Η Blake Lively και η αδελφή της, Robyn, έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση στο fashion show του οίκου Michael Kors στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Οι δύο αδελφές εμφανίστηκαν μαζί στο show του Michael Kors για την collection Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα chic glam σύνολά τους.

Η Blake τελευταία μας έχει συνηθίσει να ποζάρει στο κόκκινο χαλί με super looks και αυτό έκανε για μία ακόμη φορά. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε μια midi φούστα σε baby blue απόχρωση που τη συνδύασε με top και σακάκι στην ίδια απόχρωση.

Από την άλλη η αδερφή της, Robyn επέλεξε φούστα στην ίδια γραμμή σε λευκή απόχρωση και τη συνδύασε με λευκό ζιβάγκο. Οι αδερφές έμοιαζαν πολύ τόσο στα χαρακτηριστικά του προσώπου όσο όμως και στις στιλιστικές επιλογές.

Η Robyn έχει ακολουθήσει το καλλιτεχνικά χνάρια της αδερφής της και μάλιστα συχνά της δίνει συμβουλές, ειδικά όσον αφορά στα παιδιά. Στον παρελθόν είχε πει σε συνέντευξή της: "Αυτό που της έχω πει είναι να μην τους δίνει πολύ φαγητό και νερό γιατί μεγαλώνουν πολύ γρήγορα" είχε δηλώσει δείχνοντας ότι έχει το ίδιο χιούμορ με την αδελφή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.