CELEBRITIES

Ο Jonah Hill απαντά στις φήμες για αρραβώνα με το καλύτερο IG story του μήνα


Κλέλια Φατούρου

17 Φεβρουαρίου 2022

Ο Jonah Hill απαντά στις φήμες για αρραβώνα με το καλύτερο IG story του μήνα
Instagram/Jonah Hill
Ο Jonah Hill ξέρει πώς να απαντάει στα trolls και δεν δίνει δεκάρα για τη γνώμη των άλλων

Βαρέθηκε ο Jonah Hill με όλα αυτά που λένε για εκείνον εδώ και χρόνια, και με το δίκιο του.

Οι πιο πρόσφατες φήμες ήθελαν τον Jonah Hill να έχει αρραβωνιαστεί την κοπέλα του, Sarah Brady, με την οποία μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο 38χρονος ηθοποιός που ακούει συνέχεια αρνητικά σχόλια για το βάρος ή την εμφάνισή του, κάπου κουράστηκε και είπε να απαντήσει, με τον γνωστό trolling τρόπο του.

Ανέβασε λοιπόν ένα post στο Instagram απαντώντας στις φήμες.

«Οι φήμες δεν είναι αληθινές. Αρραβωνιάστηκα, αλλά όχι την κοπέλα μου. Αρραβωνιάστηκα τη μάνα σου. Ξέρω ότι είναι σοκαριστικό αλλά σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτές τις στιγμές». Η λεζάντα απευθύνεται στα Μέσα και σχολιάζει με καυστικό τρόπο το ότι πρέπει να σταματήσουν να γράφουν ψέματα, ενώ ως τοποθεσία έβαλε «Το σπίτι της μάνας σου». Πληρωμένη απάντηση.

Γενικά, ο Jonah δεν μασάει τα λόγια του και τους τελευταίους μήνες απαντά ανοιχτά μέσω Instagram σε σχόλια που αφορούν το βάρος του, είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά. Πρόσφατα, ανέφερε ότι κάνει κάθε μέρα surfing (είναι και το επάγγελμα της κοπέλας του, Sarah) και φυσικά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Και εδώ, η απάντησή του ήταν άμεση. «Δεν θα σταματήσω ποτέ να κάνω όλα όσα με κάνουν χαρούμενο, όσο ανασφαλείς και αν σας κάνει αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS