CELEBRITIES

O Chris Noth επέστρεψε στο Instagram μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2022

O Chris Noth επέστρεψε στο Instagram μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση
Getty Images
O Chris North μπορεί να έκανε δυναμικό comeback μέσα από το ρόλο του Mr. Big στη σειρά «And Just Like That» αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ αφού ήρθαν στο φως καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του

Μετά τις καταγγελίες κρατούσε χαμηλό προφίλ και μάλιστα απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις. Πρόσφατα, όμως ο 67χρονος πρωταγωνιστής επέστρεψε στα social media και ο συγκεκριμένα στο Instagram. Έκανε δυο αναρτήσεις για τους γιους του και η ανταπόκριση από τους followers του ήταν θετική.

Ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτιογραφία του 14χρονου γιου του, Orion, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Tara Wilson και τον δείχνει να παίζει μπάσκετ. «Είναι ανατριχιαστικό να βλέπω την αγάπη του για το μπάσκετ να ανθίζει» έγραψε στη λεζάντα θέλοντας να δείξει πόσο περήφανος είναι για τον γιο του.

Ακόμη, σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται ο μικρός του γιος, Keats, ενώ τον έχει στους ώμους του και γράφει στη λεζάντα με αφορμή τα γενέθλιά του: «Χρόνια Πολλά μικρέ Keats, έχεις φέρει φως και μπλε ουρανούς στις ζωές μας».

Να θυμίσουμε ότι ο Noth έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που έκαναν 4 γυναίκες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση τη δεκαετία του ’90. Βέβαια μετά από αυτές τις καταγγελίες, οι υπεύθυνοι της σειράς αποφάσισαν να αφαιρέσουν τις σκηνές του ηθοποιού από τα επόμενα επεισόδια.

Ο North σίγουρα αφήνει το χρόνο να περάσει και δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη ακόμη ώστε να εξηγήσει τη θέση του σε όλα όσα ακούγονται. Ενδεχομένως θα ήταν καλύτερα τόσο για τον ίδιο όσο και για το κοινό που τον στηρίζει να μιλήσει ανοιχτά για όλες τις καταγγελίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.