CELEBRITIES

H Courteney Cox αποκάλυψε τη στιγμή που κατάλαβε πως πρέπει να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2022

H Courteney Cox αποκάλυψε τη στιγμή που κατάλαβε πως πρέπει να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις
Η Courteney Cox παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τις επεμβάσεις που έχει κάνει

Η 57χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πώς ένιωθε το διάστημα που έκανε ενέσεις στο πρόσωπό της στο
στο περιοδικό των Sunday Times «Style». Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια από τα «Φιλαράκια» θέλησε να δείξει μια άλλη πλευρά της και να μιλήσει ανοιχτά για ένα ζήτημα που λίγες stars θα τολμούσαν.

Η ίδια εξήγησε ότι ξεκίνησε να κάνει ενέσεις για να σταματήσει τον χρόνο αλλά και τα σημάδια όπως οι ρυτίδες.

«Υπάρχει μια περίοδος που λες - αλλάζω και φαίνομαι μεγαλύτερη. Προσπάθησα να το κυνηγήσω αυτό για χρόνια. Και δεν συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα μοιάζω πολύ περίεργη με τις ενέσεις και κάνοντας πράγματα στο πρόσωπό μου που δεν θα έκανα ποτέ ξανά στη ζωή μου».

Jenny.Gr

Όμως, όπως εξομολογήθηκε, ευτυχώς κατάλαβε πότε ακριβώς έπρεπε να σταματήσει με τις επεμβάσεις και όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται που σε λίγο θα είναι 60 απάντησε: «Θεέ μου είναι δύσκολο να το λέω και να το ακούω. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι 60 ετών. Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα".

Η Cox αισθάνεται ευγνώμων που έμαθε στη ζωή της τι να απολαμβάνει αλλά και τι να αφήνει πίσω της. Είναι πιο ισορροπημένη από ποτέ και νιώθει ακόμη νέα και συγκρίνει χαρακτηριστικά τη ζωή που κάνει με εκείνη μιας 30χρονης. Μπράβο Cox, συνεχίζεις να μας εμπνέεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.