CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry - Britney Spears: Οι αυτοβιογραφίες που θα συζητηθούν και αξίζουν εκατομμύρια


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2022

Πρίγκιπας Harry - Britney Spears: Οι αυτοβιογραφίες που θα συζητηθούν και αξίζουν εκατομμύρια
Τα βιβλία που θα μας απασχολήσουν στο επόμενο διάστημα έρχονται και είναι γεμάτα αποκαλύψεις

Αν η καθημερινότητα σας φαίνεται βαρετή, ετοιμαστείτε για μία εποχή τεράστιων αποκαλύψεων. Πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο αυτοβιογραφίες γεμάτες αποκαλύψεις, για τις οποίες οι εκδότες πληρώνουν εκατομμύρια.

Για τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Harry, γνωρίζαμε ήδη. Ο royal που εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα, θα μας δώσει τη δική του πλευρά από τη ζωή στο Παλάτι, ενώ λέγεται ότι θα αναφέρει σημαντικές λεπτομέρειες από το διαζύγιο των γονιών του, όπως ο ίδιος το βίωσε.

«Αν αλήθεια αναρωτιέστε για τι θα πλήρωνε 20 εκατομμύρια δολάρια ένας εκδότης, αυτό είναι η κατάρρευση αυτού του γάμου από μέσα», δήλωσε ο δημοσιογράφος Tom Skyes στο US Weekly, ενώ πρόσθεσε πως ο Harry σίγουρα θα γράψει για την Camilla, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σχέση του Charles και της Diana.

«Θα ήταν αφελές να πιστέψετε ότι η Camilla δε θα κατηγορηθεί με κάποιον τρόπο για αυτό. Ο Harry ήταν πολύ μικρός όταν συνέβησαν όλα».

Η δεύτερη αυτοβιογραφία που θα συζητηθεί σχεδόν εξίσου, είναι της Britney Spears. Η σταρ υπέγραψε συμφωνία 15 εκατομμυρίων δολαρίων με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster και, παρότι δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο προς το παρόν, περιμένουμε να γράψει τα πάντα για την κηδεμονία της.

Από την ημέρα που το δικαστήριο αποφάσισε να την αφήσει ήσυχη ο πατέρας της, η Britney μιλά για όλους και όλα – από τη μητέρα της που γνώριζε, μέχρι την αδελφή της που την εκμεταλλεύτηκε και πρόσφατα κυκλοφόρησε τα δικά της απομνημονεύματα.

«Αυτό το μήνυμα είναι για την οικογένειά μου», έγραψε τον Οκτώβριο στα social media το pop icon. «Επειδή με πλήγωσε βαθύτερα απ’ όσο πιστεύετε. Ξέρω πως η κηδεμονία θα τελειώσει σύντομα, αλλά θέλω δικαιοσύνη».

Η Spears κακοποιούταν ψυχολογικά για χρόνια, της είχαν αφαιρέσει το δικαίωμα να αποφασίζει για τον εαυτό της. Ο πατέρας της, Jamie, την παρακολουθούσε διαρκώς, την ανάγκαζε να παίρνει λίθιο παρά τη θέλησή της και να εργαστεί ενώ ήταν άρρωστη. Φυσικά, εκείνος διαχειριζόταν τα οικονομικά της.

Τώρα, ελεύθερη πια, θα μοιραστεί τη δική της αλήθεια. Κι εμείς ανυπομονούμε να τη μάθουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.