CELEBRITIES

Όταν ο Charles γίνει Βασιλιάς, η Camilla θα φορέσει στέμμα με 2.800 διαμάντια


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2022

Όταν ο Charles γίνει Βασιλιάς, η Camilla θα φορέσει στέμμα με 2.800 διαμάντια
Indigo/Getty Images
H Camilla θα φορέσει το στέμμα με το μεγαλύτερο διαμάντι στο κόσμο, ακριβώς όπως επιθυμεί η Βασίλισσα

Όταν ο Κάρολος γίνει Βασιλιάς, η Camilla θα φορέσει ένα από τα διασημότερα στέμματα του κόσμου. Δημιουργήθηκε το 1937 για τον πατέρα της Ελισάβετ, Γεώργιο ΣΤ’ και αποτελείται από 2.800 διαμάντια, τα οποία δώρισε ο Σουλτάνος της Τουρκίας στη Βασίλισσα Βικτώρια, πίσω στο 1856. Επάνω του, βρίσκεται και το πασίγνωστο διαμάντι 105 καρατίων, Koh-i-Noor.

Όταν η Camilla λάβει αυτό το τεράστιο δώρο, η Ελισάβετ θα έχει φύγει από τη ζωή κι η ίδια θα έχει τον τίτλο της Βασιλικής Συζύγου (Queen Consort). Η Βασίλισσα ανακοίνωσε την απρόσμενη είδηση το Σαββατοκύριακο, εν όψει της τελετής του Πλατινένιου Ιωβηλαίου για τα 70 χρόνια της στον θρόνο.

«Είναι ειλικρινής επιθυμία μου, όταν έρθει η ώρα, η Camilla να ονομάζεται Βασιλική Σύζυγος», έγραψε συγκεκριμένα. Ο Charles, από την πλευρά του, δήλωσε ευγνώμων για την απόφασή της. «Γνωρίζουμε καλά την τιμή που μας κάνει η μητέρα μου με την επιθυμία της», είπε.

Jenny.Gr

H Ελισάβετ με το διάσημο στέμμα, πηγή: Splash News

H Ελισάβετ με το διάσημο στέμμα, πηγή: Splash News

Κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη – ήταν κάτι που αναρωτιόμασταν, μάλιστα, από την ημέρα του γάμου τους, το 2005.

Λέγεται ότι η Βασίλισσα του έδωσε άδεια να αναφέρεται στη σύζυγό του ως Queen Consort πριν από πέντε χρόνια, όταν εκείνος άλλαξε τους όρκους για τη στέψη του.

«Είναι κάτι που υπήρχε στο μυαλό του Καρόλου για καιρό, αλλά έπρεπε να το πει τη σωστή στιγμή. Υπήρχε νευρικότητα, ήθελαν να τα καταφέρουν. Η συμφωνία είχε γίνει, αλλά το θέμα ήταν η εκτέλεσή της. Δε γίνεται να τους ευχαριστήσεις όλους», εξήγησε πηγή στο Mirror UK.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.