UPDATE #NOW

Τελικά, η Camilla θα γίνει Βασίλισσα - Η ανακοίνωση της Ελισάβετ που ανατρέπει τα πάντα


JTeam

6 Φεβρουαρίου 2022

Τελικά, η Camilla θα γίνει Βασίλισσα - Η ανακοίνωση της Ελισάβετ που ανατρέπει τα πάντα
Splash News
«Είναι ειλικρινής επιθυμία μου», είπε η Ελισάβετ κι απάντησε στην ερώτηση που μας βασάνιζε από το 2005

Τελικά, η Camilla θα γίνει Bασίλισσα. Σε μία ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς, μία μέρα πριν την τελετή του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, η Ελισάβετ ανακοίνωσε ότι η σύζυγος του γιου της θα γίνει «Queen Consot» (Βασιλική Σύζυγος), όταν εκείνος ανέβει στον θρόνο.

Η 95χρονη μονάρχης πέταξε τη βόμβα μέσα από επιστολή που συντάχθηκε στο Sandringham, το παλάτι όπου έγινε εκδήλωση με αφορμή τα 70 έτη της στον βρετανικό θρόνο.

«Παραμένω αιώνια ευγνώμων και γεμάτη ταπεινότητα από την εμπιστοσύνη και τη στοργή που συνεχίζετε να μου δίνετε», έγραψε. «Και όταν, με τη συμπλήρωση των ημερών μου, ο γιος μου, Charles, γίνει Βασιλιάς, ξέρω ότι θα δώσετε σε εκείνον και τη σύζυγό του, Camilla, την ίδια στήριξη που δώσατε σε εμένα. Και είναι ειλικρινής επιθυμία μου, όταν έρθει η ώρα, η Camilla να ονομάζεται Βασιλική Σύζυγος, καθώς συνεχίζει πιστά τα καθήκοντά της».

Με αυτόν τον τρόπο, η Ελισάβετ απάντησε στην ερώτηση που υπήρχε στο μυαλό μας από το 2005, όταν παντρεύτηκαν ο Charles και η Camilla – εννέα χρόνια μετά το διαζύγιό του με την Diana και μόλις 8 μετά τον θάνατό της.