CELEBRITIES

Natasha Bassett: Αυτή είναι η νέα 27χρονη σύντροφος του Elon Musk


JTeam

23 Φεβρουαρίου 2022

Natasha Bassett: Αυτή είναι η νέα 27χρονη σύντροφος του Elon Musk
Ο Elon Musk είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και πήρε το θρόνο από τον «ανταγωνιστή» του, Jeff Bezos

O ίδιος φαίνεται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από την 33χρονη Grimes τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ποια είναι λοιπόν η νέα του σύντροφος; Πρόκειται για την 27χρονη Αυστραλή ηθοποιό Natasha Bassett.

Σύμφωνα με το Six Page οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο Musk φωτογραφήθηκε να κατεβαίνει από το ιδιωτικό του τζετ στο Los Angeles και συνοδευόταν από μία κοκκινομάλλα. Τα μέσα αμέσως ανακάλυψαν την ταυτότητά της και πλέον γράφουν για το νέο ειδύλλιο της showbiz.

H Natasha Bassett ξεκίνησε τα καλλιτεχνικά της βήματα στα 14 της στην Αυστραλία και έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Britney Ever After» που υποδύθηκε την τραγουδίστρια. Τώρα ετοιμάζεται να παίξει στη νέα ταινία για τη ζωή του Elvis Presley, ενσαρκώνοντας την πρώτη σύντροφο του τραγουδιστή, Dixie Locke.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, ο Musk και η Bassett έχουν σχέση εδώ και αρκετούς μήνες. Μένει να δούμε λοιπόν αν θα κάνουν κάποια επίσημη εμφάνιση μαζί επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS