UPDATE #NOW

15 φετινοί οσκαρικοί ηθοποιοί τραγουδούν Olivia Rodrigo στο βίντεο που θα σου φτιάξει τη μέρα


Κλέλια Φατούρου

22 Φεβρουαρίου 2022

15 φετινοί οσκαρικοί ηθοποιοί τραγουδούν Olivia Rodrigo στο βίντεο που θα σου φτιάξει τη μέρα
15 ηθοποιοί αυτοσχεδιάζουν στο τραγούδι "Drivers License" και το βίντεο θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Το περιοδικό W magazine δημιούργησε μία ακόμα σειρά με τραγούδια και αυτοσχεδιασμό στους στίχους. Σειρά τώρα είχε το υπέροχο κομμάτι "Drivers License" της Olivia Rodrigo.

Όχι ένας, όχι δύο αλλά δεκαπέντε ηθοποιοί συμμετείχαν στην ανάγνωση των στίχων του τραγουδιού, με όποιον τρόπο ήθελαν οι ίδιοι. Τους είδαμε στο τεύχος του W για τις καλύτερες ερμηνείες του 2022 και τώρα αποδεικνύουν το ταλέντο τους μέσα από ένα τραγούδι.

Η Jodie Comer το τραγούδησε, ο Simon Rex απήγγειλε με προφορά από την αμερικάνικη επαρχία, ο υπέροχος Jared Leto μας τα είπε με νόημα κοιτάζοντας με ηδυπάθεια την κάμερα (F@@@in love you, babe). Πάτα play και θα δεις τους: Kristen Stewart, Kirsten Dunst, Simon Rex, Jodie Comer, Emilia Jones, Tessa Thompson, Filippo Scotti, Kodi Smit-McPhee, Jennifer Hudson, Leslie Odom Jr. και πολλούς ακόμα να αυτοσχεδιάζουν το "Drivers License".

Το τραγούδι της Rodrigo κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021 ως το πρώτο single του album Sour και κέρδισε το βραβείο Τραγούδι της Χρονιάς στα MTVs, ενώ κέρδισε 7 υποψηφιότητες για τα Grammys 2022.

TAGS