CELEBRITIES

H Angelina Jolie και η Shiloh σε μια αυθεντικά τρυφερή στιγμή, στο ταξίδι τους στην Καμπότζη για την UNESCO


JTeam

24 Φεβρουαρίου 2022

H Angelina Jolie και η Shiloh σε μια αυθεντικά τρυφερή στιγμή, στο ταξίδι τους στην Καμπότζη για την UNESCO
Η Angelina Jolie δημιούργησε το λογαριασμό της στο Instagram, όπως έχει δηλώσει, για να καταγράφει τη φιλανθρωπική της δράση και να παίρνει θέση σε κοινωνικά ζητήματα όπως η παιδική φτώχια, η κακοποίηση των γυναικών και το προσφυγικό.

Είναι από τις λίγες σταρ που διαθέτουν το προφίλ τους στα social media χωρίς να «εκμεταλλεύονται» την εμπορική τους δύναμη, αλλά αντίθετα να την χρησιμοποιούν για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για σημαντικά θέματα. Πρόσφατα, λοιπόν η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από την ζωή της και μοιράστηκε με τους followers της κάποιες σκέψεις για το τελευταίο ταξίδι της.

Στην πρώτη φωτογραφία, τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή με την κόρη της Shiloh. Μαμά και κόρη χαμογελούν αυθόρμητα σε μια προσωπική στιγμή, στο ταξίδι τους στην Καμπότζη. Οι δυο τους βρέθηκαν εκεί για την καμπάνια της UNESCO Guerlain - Women for Bees.

Στη λεζάντα έγραψε: «Λίγες μέρες στην Καμπότζη ανάμεσα σε ζεστούς ανθρώπους και η ψυχή μου αναρρώνει. Ήταν πάντα μια ιδιαίτερη χώρα για εμένα και την οικογένειά μου». Η ηθοποιός επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Καμπότζη για τα γυρίσματα του Tomb Raider και συνδέθηκε αμέσως με το μέρος και τους ανθρώπους του. Στην πορεία, υιοθέτησε από εκεί το πρώτο της παιδί, τον Maddox.

Στις φωτογραφίες, την βλέπουμε με ένα λινό παντελόνι,μια λευκή μπλούζα και μια τουνίκ, ενώ η Shiloh φορα μαύρα, και κάθεται χαλαρά σε μια καρέκλα πίσω της.

Η Jolie ίδρυσε το 2003 στην Καμπότζη το Maddox Jolie-Pitt Foundation που στόχο έχει να βοηθήσει με προγράμματα για την εκπαίδευση αλλά και την υγεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.