CELEBRITIES

Η Deva Cassel είναι έτοιμη να κατακτήσει τις πασαρέλες και τα εξώφυλλα (αφού τελειώσει το σχολείο)


JTeam

25 Φεβρουαρίου 2022

Η Deva Cassel είναι έτοιμη να κατακτήσει τις πασαρέλες και τα εξώφυλλα (αφού τελειώσει το σχολείο)
Muse Magazine
Με τα μακριά καστανά και σγουρά μαλλιά, τα σκούρα μάτια και την αγαλματένια επιδερμίδα της, η Deva Cassel μοιάζει εντυπωσιακά με τη μητέρα της. Και είναι έτοιμη να αφήσει το στίγμα της στον κόσμο του modeling.

Το πρώτο περιοδικό για το οποίο φωτογραφήθηκε ποτέ η Deva Cassel ήταν ένα τεύχος του Vanity Fair Italia, το 2004, μαζί με τη μητέρα της, μοντέλο και ηθοποιό Monica Bellucci, να ποζάρει γυμνή. Η Deva ήταν ακόμη στην κοιλιά της.

Έτσι, θα μπορούσε κανείς να πει ότι η Deva γεννήθηκε για να βρίσκεται στο επίκεντρο. Με τα μακριά καστανά και σγουρά μαλλιά, τα σκούρα μάτια και την αγαλματένια επιδερμίδα της, η Deva Cassel μοιάζει εντυπωσιακά με τη μητέρα της. Και είναι έτοιμη να αφήσει το στίγμα της στον κόσμο του modeling, μόλις τελειώσει το σχολείο.

«Φέτος μελετάω αρκετά, αφού σε λίγους μήνες έχω τις τελικές εξετάσεις. Πάει μια χαρά. Αφιερώνω όμως και λίγο χρόνο για να δω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, το αγόρι μου και το πιο σημαντικό, αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, για να μπορώ να επικεντρωθώ στα χόμπι μου και να ξεκουραστώ. Η Deva δηλώνει πως αγαπά τη μουσική, την τέχνη, το σχέδιο και τα ταξίδια, αλλά το πιο πρόσφατο χόμπι που ανακάλυψε είναι η μαγειρική.

Η πανέμορφη έφηβη μίλησε στο περιοδικό για τον τρόπο που μυήθηκε στον κόσμο του modeling, κάτι το οποίο χρωστά στους διάσημους γονείς της. «Μπήκα στον κόσμο του modeling όταν ήμουν μικρό κορίτσι, χάρη στη μητέρα μου και τον πατέρα μου που με έπαιρναν πάντα μαζί τους στον χώρο εργασίας τους. Αλλά μπήκα σε αυτόν τον όμορφο και διασκεδαστικό κόσμο πριν από μερικά χρόνια, και όταν έπρεπε να κάνω μια πόζα κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής φωτογράφισης ένιωσα μια σπίθα. Ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω μέρος αυτού του περιβάλλοντος».

Στην συνέχεια της συνέντευξης η 17χρονη μοιράζεται το πώς είναι να μεγαλώνεις με δύο τόσο διάσημους γονείς και να βρίσκεσαι συνεχώς στο επίκεντρο. «Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι μέχρι τώρα, πάντα έβλεπα τους γονείς μου ως μαμά και μπαμπά. Είμαι έκπληκτη με το ταλέντο τους και προφανώς είμαι πολύ περήφανη για όσα έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό δεν τους αλλάζει στα μάτια μου», λέει και συμπληρώνει πόσο προστατευτικοί και υποστηρικτικοί έχουν υπάρξει και οι δυό γονείς της.«Δεν θα έλεγα ότι αντιμετώπισα πολλές προκλήσεις από τότε που βρέθηκα στο προσκήνιο, αλλά πάντα έχω στο μυαλό μου να προσέχω πώς χρησιμοποιώ τη δημόσια εικόνα μου».

Την συνέντευξη της συνοδεύει μια εξαιρετική φωτογράφιση από τους Juliette Αbitbol και Εdouard Sanville, στην οποία η Deva φοράει δημιουργίες του οίκου Dior, που αναδεικνύουν την νεανικότητα και τη φρεσκάδα της ηλικίας της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.