CELEBRITIES

SAG Awards 2022: Tο κόκκινο χαλί επέστρεψε, με δύναμη από τη Χρυσή Εποχή του Hollywood


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2022

SAG Awards 2022: Tο κόκκινο χαλί επέστρεψε, με δύναμη από τη Χρυσή Εποχή του Hollywood
Photo credit: Getty/Ideal Images
Μετά την ψηφιακή τελετή του 2021, η ατμόσφαιρα ήταν χαρούμενη και το στιλ των παρευβρισκομένων χαρακτηρίστηκε από αναφορές στη χρυσή εποχή του κινηματογράφου.

Mέσα στις σκοτεινές μέρες που διανύουμε, λίγα γεγονότα μπορούν να μας εμπνεύσουν ομορφιά και αισιοδοξία. Το κόκκινο χαλί των βραβείων SAG θα είναι πάντα ένα από αυτά. Τα 28α SAG Awards (Screen Actors Guild Awards) πραγματοποιήθηκαν στο Barker Hangar στη Santa Monica και εκεί βρέθηκαν οι πιο λαμπεροί star του θεάματος.

Μετά την ψηφιακή τελετή του 2021, η ατμόσφαιρα ήταν χαρούμενη και το στιλ των παρευβρισκομένων χαρακτηρίστηκε από αναφορές στη χρυσή εποχή του κινηματογράφου, ό,τι δηλαδή χρειαζόμασταν για να ταξιδέψουμε στον χώρο και τον χρόνο και να ξεφύγουμε από το βαρύ κλίμα των ημερών.

Selena Gomez, Lady Gaga, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Helen Mirren έδωσαν το «παρών» και έφεραν λίγη από την λάμψη τους στο red carpet φορώντας εκπληκτικά haute couture gowns, που έμοιαζαν βγαλμένα από παραμύθι.

Το column dress Oscar de la Renta της Selena Gomez με τα puffy sleeves, αλλά και η κομψή σιλουέτα του σε μαύρο ματ βελούδο ήταν ένα από αυτά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Τον λαιμό της στόλιζε ένα τσόκερ Serpenti Bulgari με διαμάντια pavé που δεν περνούσε με τίποτα απαρατήρητο.

Αντίστοιχα, το φόρεμα Armani Privé της Lady Gaga απέπνεε elegance και θηλυκότητα μιας άλλη εποχής.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο καλοντυμένες εμφανίσεις, για να θαυμάσετε.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.