CELEBRITIES

Ο Benedict Cumberbatch απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, τίμησε τη μνήμη της αδελφής του και μίλησε για τον πόλεμο


JTeam

1 Μαρτίου 2022

Ο Benedict Cumberbatch απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, τίμησε τη μνήμη της αδελφής του και μίλησε για τον πόλεμο
Tristan Fewings/Getty Images for Jaeger-LeCoultre
Ο συγκλονιστικός ευχαριστήριος λόγος του ηθοποιού

Ο Benedict Cumberbatch πήρε επιτέλους το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και, με τον λόγο που εκφώνησε, κατάφερε να αγγίξει τους πάντες. Ο ηθοποιός απέτισε φόρο τιμής στην αδελφή του, Tracey Peacock, η οποία πέθανε πέρσι από καρκίνο, ενώ μίλησε και για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Θέλω να αναφέρω την αδελφή μου, που την χάσαμε πέρσι. Θα το λάτρευε αυτό. Ήταν απίστευτα πιστή, υποστηρικτική και θα λάτρευε τη λάμψη και την εκκεντρικότητα και το στιλ. Μάλλον θα γελούσε όλη την ώρα, και πιθανότατα θα έκλαιγε», είπε.

«Ελπίζω από κάπου εκεί πάνω, εκεί που λάμπουν τα αστέρια, να μας κοιτάς αυτήν τη στιγμή. Είμαι σίγουρος πως μας βλέπεις. Μας λείπεις τόσο πολύ. Είσαι ένας τόσο καλός και υπέροχος άνθρωπος που είχαμε στη ζωή μας».

«Δεν μπορώ να μιλήσω σήμερα σ’ αυτήν την φανταστική στιγμή της ζωής μου, σε αυτήν την εξαιρετική πλατφόρμα, χωρίς να αναφερθώ στο προφανές, στο τι συμβαίνει στην Ουκρανία και να δείξω τη στήριξή μου στον λαό της Ουκρανίας, τον λαό της Ρωσίας που αντιστέκεται στη διεφθαρμένη κυβέρνηση και στην κλεπτοκρατία και στη βλακεία των κυβερνόντων, προσπαθώντας να δώσουν τέλος στη συνέχεια αυτής της κτηνωδίας», συνέχισε ο Cumberbatch.

«Αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε περισσότερα, από το να τους σκεφτόμαστε και να προσευχόμαστε. Πρέπει να δράσουμε, πρέπει να πάμε σε ιστοσελίδες πρεσβειών, πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ως πολίτες του κόσμου, πολίτες της Ευρώπης και άνθρωποι που θέλουν ένα καλύτερο μέρος και καλύτερη έκβαση αυτής της τρομακτικής στιγμής για αυτούς τους ανθρώπους με παιδιά, με οικογένειες που παλεύουν για επιβίωση, καθώς βόμβες πέφτουν στις πόλεις τους».

«Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε, πλέον. Δεν υπάρχει καιρός για απληστία ή οκνηρία ή αδράνεια ή ανικανότητα. Μπορείτε να στηρίξετε οργανισμούς. Μπορείτε να στηρίξετε εκείνους που βοηθούν τους πρόσφυγες. Μπορείτε να πιέσετε τους πολιτικούς σας, την τράπεζά σας, τις βιομηχανίες σας για να δουν τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν. Είναι πιθανό, οπότε σας προτρέπω να το κάνετε σήμερα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.