CELEBRITIES

Οι NY Times μπέρδεψαν τη Serena με τη Venus Williams: «Μπορείτε και καλύτερα»


JTeam

3 Μαρτίου 2022

Οι NY Times μπέρδεψαν τη Serena με τη Venus Williams: «Μπορείτε και καλύτερα»
Instagram @serenawilliams
H εφημερίδα είχε μία δουλειά: να επιλέξει τη σωστή φωτογραφία

Οι New York Times μπέρδεψαν τη Venus Williams με την αδελφή της, Serena. Η εφημερίδα που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, ανέφερε πως η εταιρεία της Serena συγκέντρωσε 111 εκατομμύρια δολάρια. Πλάι στην ανακοίνωση, υπήρχε μία φωτογραφία της – ή, μάλλον, μία φωτογραφία που νόμιζαν πως ήταν δική της, με το δικό της όνομα στη λεζάντα, αλλά άλλο πρόσωπο.Απεικόνιζε τη Venus, τελικά.

Ενώ μπορεί να μη μας φαίνεται κακό το να συγχέουμε δύο αδέλφια, όταν πρόκειται για δύο κορυφαίες τενίστριες, υπάρχει πρόβλημα. Οι Williams βρίσκονται στο επίκεντρο από τα εφηβικά τους χρόνια, άλλωστε. Η Serena δεν μπόρεσε να μην το σχολιάσει, φυσικά.

«Όσο κι αν έχουμε προχωρήσει, μας θυμίζουν πως δεν είναι αρκετό. Γι’αυτό και μάζεψα $111 εκατομμύρια για τη @serenaventures. Για να στηρίξω τους ιδρυτές που μένουν στην αφάνεια εξαιτίας συστημάτων βαθιά ριζωμένων, που βρίσκονται σε οικτρή άγνοια των προκαταλήψεών τους. Γιατί ακόμη κι εμένα με προσπερνούν. Μπορείτε καλύτερα, NY Times», έγραψε στο Twitter.

H εφημερίδα είχε, κυριολεκτικά, μία δουλειά: Να βάλει τη σωστή φωτογραφία. Έδειξε παντελή έλλειψη σεβασμού, ενώ περιέγραψε τη Serena ως «σταρ του τένις», παρότι δε χρειάζεται συστάσεις.

Οι Times απάντησαν στο tweet της, αναλαμβάνοντας την ευθύνη τους. «Δικό μας λάθος», έγραψαν. «Ήταν εξαιτίας ενός λάθους στην επιλογή των φωτογραφιών για την έντυπη έκδοση, δεν φάνηκε online. Στην αυριανή εφημερίδα, θα δημοσιευθεί διόρθωση».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.