CELEBRITIES

Sophie Turner – Joe Jonas: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους


JTeam

3 Μαρτίου 2022

Sophie Turner – Joe Jonas: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους
H Sophie Turner είναι έγκυος για δεύτερη φορά, ενάμιση χρόνο μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη

Η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Joe Jonas. Πρόσφατα, μάλιστα οι φωτογράφοι την εντόπισαν σε βόλτα με τον μουσικό σύζυγό της, φορώντας ένα φόρεμα που έδειχνε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019 στο Los Vegas και όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη έτσι και τώρα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Η κόρη της, Willa, γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και οι δυο τους έχουν μιλήσει ελάχιστα σε συνεντεύξεις για το νέο μέλος της οικογένειας.

Jenny.Gr

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης, το ζευγάρι μοιράστηκε τα νέα μόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του.

Turner και Jonas είχαν πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας να περάσουν χρόνο στο σπίτι και να προσαρμοστούν στη νέα τους οικογενειακή ζωή με το μωρό.

Jenny.Gr

Ο Joe Jonas και η Sophie Turner το καλοκαίρι γιόρταζαν και την επέτειο του γάμου τους. Το ζευγάρι μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ το φως της δημοσιότητας από τον γάμο τους στο Παρίσι. Τα πανέμορφα στιγμιότυπα έδειχναν τον όμορφα διακοσμημένο χώρο του πύργου, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή, το ζευγάρι αγκαλιασμένο σε ένα πάρτι πριν από το γάμο και τα δύο υπέροχα wedding looks της Turner.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.