CELEBRITIES

Cindy Crawford & Kaia Gerber: Μια μέρα μαζί στο Παρίσι, φορώντας το πιο κομψό παλτό της σεζόν


JTeam

3 Μαρτίου 2022

Cindy Crawford & Kaia Gerber: Μια μέρα μαζί στο Παρίσι, φορώντας το πιο κομψό παλτό της σεζόν
Η Cindy Crawford και η Kaia Gerber δεν σταματούν να μας εμπνέουν με τα matchy – matchy σύνολα που επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στο Παρίσι και περπάτησαν στο catwalk, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας. Cindy Crawford και Kaia Gerber περπάτησαν στην πασαρέλα του οίκου Off-White με τις Naomi Campbell, Kendall Jenner και Bella Hadid.

Οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο τους με βόλτες στους δρόμους του Παρισιού και φρόντισαν να μας δείξουν στιγμιότυπα από τη Πόλη του Φωτός μέσα από το Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η Crawford ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών, και μάλιστα σε μία από αυτές ποζάρουν με matchy σύνολα.

Jenny.Gr

Φορούν το ίδιο καμηλό παλτό - μια κλασική και διαχρονική επιλογή που ποτέ δεν είναι εκτός μόδας. Είναι και οι δυο κομψές και ευδιάθετες, δείχνουν να απολαμβάνουν τόσο το ταξίδι τους όσο και τα παρασκήνια των show.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.