ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Gigi και Bella Hadid δοκίμασαν το πιο ανατρεπτικό trend στα φρύδια τους


Ελένη Τσούτση

1 Μαρτίου 2022

Gigi και Bella Hadid δοκίμασαν το πιο ανατρεπτικό trend στα φρύδια τους
Οι αδερφές Hadid κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν με τα διάφανα φρύδια στο show του Versace

Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο θεσμός της Εβδομάδας Μόδας, δεν έχουμε σταματήσει να βλέπουμε τις αδερφές Hadid να περπατάνε για κορυφαίους οίκους μόδας, άλλες φορές μόνες και άλλες φορές μαζί. Είναι ένα υπέροχο ντουέτο που καταφέρνει να κλέψει όλα τα βλέμματα.

Τα δυο super models περπάτησαν μαζί και στην πασαρέλα του οίκου Versace στο Μιλάνο και ήταν υπέροχες για μία ακόμη φορά. Αυτό όμως που μας εντυπωσίασε ήταν το ανατρεπτικό trend που υιοθέτησαν στα φρύδια τους, για χάρη του show.

Για τις ανάγκες του show η Bella και η Gigi έβαψαν τα φρύδια τους ξανθά, ακολουθώντας μία από τις κορυφαίες τάσεις για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2022. Αυτή η τάση ονομάζεται bleached eyebrows που σημαίνει ότι στα φρύδια εφαρμόζεται ντεκαπάζ για να γίνουν σχεδόν διάφανα. Σίγουρα είναι μία πολύ τολμηρή τάση που ενδεχομένως δεν θα την επέλεγαν μόνιμα, αλλά μόνο για μία εμφάνιση στο catwalk. Παρόλα αυτά πρόκειται για ένα look που έχουμε δει να εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση, ειδικά από γυναίκες (και άντρες) που θέλουν να δώσουν στο πρόσωπό τους μια πιο εξωπραγματική διάσταση.

Εσείς, θα την δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS