CELEBRITIES

Mira Sorvino: «Ο Woody Allen και ο Harvey Weinstein σπίλωσαν την καριέρα μου»


JTeam

5 Μαρτίου 2022

Mira Sorvino: «Ο Woody Allen και ο Harvey Weinstein σπίλωσαν την καριέρα μου»
Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, σε μία από τις δυσκολότερες συνεντεύξεις της ζωής της

H Mira Sorvino ξεχώρισε με την ερμηνεία της στην ταινία του Woody Allen, Mighty Aphrodite, το 1995. Βραβεύθηκε με Oscar και Χρυσή Σφαίρα, το όνομά της έγινε πασίγνωστο. Τώρα, μιλώντας στο podcast του Marc Maron αποκαλύπτει ότι δύο άνδρες στιγμάτισαν την καριέρα της για πάντα, σχεδόν από την πρώτη στιγμή.

«Είναι δύσκολο να το συζητώ τώρα, γιατί η σημερινή μου γνώμη για τον Woody (Allen) διαφέρει πολύ από την τότε. Και κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν ασχολήθηκα περισσότερο με όσα συνέβησαν στην Dylan (Farrow)», είπε. Υπενθυμίζουμε πως η Dylan Farrow είναι η θετή κόρη του Woody Allen και υποστηρίζει πως εκείνος την κακοποίησε σεξουαλικά ως παιδί.

«Κατά κάποιον τρόπο, στ’ αλήθεια μου κατέστρεψε το Mighty Aphrodite, την οσκαρική μου ερμηνεία, την αρχή της καριέρας μου, γιατί τον εμπιστευόμουν για χρόνια και, τελικά, έπρεπε να του γυρίσω την πλάτη, έπρεπε να το είχα κάνει από τότε», συνέχισε η Sorvino.

«Δεν το ήξερα τότε, αλλά δεν έψαξα αρκετά για να ενημερωθώ και να έχω γνώμη, εκείνη την εποχή. Δεν είναι δικαιολογία, θα έπρεπε να το είχα κάνει».

«Το ότι ήταν τόσο μεγαλοφυής, το ότι μεγάλωσα διαβάζοντας τα βιβλία και παίζοντας τα θεατρικά του στο σχολείο και τον είχα θεοποιήσει, δε σημαίνει πως δεν είναι ένας απαίσιος άνθρωπος που πόνεσε την κόρη του, που πλήγωσε ένα παιδί, και δεν υπάρχει καμία συγχώρεση σ’ αυτό».

Η ηθοποιός, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική της κακοποίηση από τον Harvey Weinstein, εξήγησε ότι εκείνος άρχισε να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Mighty Aphrodite.

«Είναι τρελό το πόσο σπίλωσαν τα πρώτα στάδια της καριέρας μου ο Allen και ο Harvey Weinstein», τόνισε. «Σου κόβει την ανάσα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.