CELEBRITIES

Η κόρη του Steve Jobs υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων


JTeam

9 Μαρτίου 2022

Η κόρη του Steve Jobs υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων
H Eve Jobs όπως φαίνεται δεν θα ακολουθήσει τα επιχειρηματικά βήματα του πατέρα της

Η κόρη του Steve Jobs, Eve Jobs, πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο και έγινε μέλος του μεγάλου πρακτορείου μοντέλων «DNA». Η Steve έκανε το ξεκίνημα στο catwalk για τον οίκο Coperni στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και από εκείνη τη στιγμή φαίνεται ότι θα κάνει μια πετυχημένη καριέρα στο χώρο της μόδας.

Η Jobs ξεκινάει μία νέα σελίδα στα επαγγελματικά της και όπως δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απολαμβάνει!

Μάλιστα, πρόσφατα η ίδια παρακολούθησε το show του οίκου Louis Vuitton στο Παρίσι στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας. Ήταν καλεσμένη και έκλεψε όλα τα βλέμματα με την sexy εμφάνισή της. Επέλεξε να φορέσει ένα μπλε δερμάτινο παντελόνι και crop τοπ σε λευκό χρώμα.

Η Eve Jobs έκανε το ντεμπούτο της το 2020, με την εταιρεία καλλυντικών Glossier που την επέλεξε μεταξύ άλλων celebrities για να γίνει το πρόσωπο της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS