CELEBRITIES

H Selma Blair έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύντροφό της - Ισχυρίζεται πως της επιτέθηκε


JTeam

10 Μαρτίου 2022

H Selma Blair έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύντροφό της - Ισχυρίζεται πως της επιτέθηκε
Instagram @selmablair
«Την τράνταζε, την έπνιγε και κουνούσε επιθετικά τους ώμους και το κεφάλι της», αναφέρουν έγγραφα

Η Selma Blair έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύντροφό της, Ron Carlson. Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως της επιτέθηκε στο σπίτι της, όταν την επισκέφθηκε για να της επιστρέψει μία τηλεόραση.

Δικαστικά έγγραφα που δημοσίευσε το ΤΜΖ αναφέρουν ότι η Blair τον ενημέρωσε πως αισθανόταν άσχημα εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής που έπαιρνε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Εκείνος, εκνευρισμένος, φέρεται να της φώναξε πως «Τα κατάστρεψες όλα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να αγαπήσεις κανέναν, είσαι άχρηστή, σακάτισσα… Δεν το αξίζω αυτό, μπορώ να έχω κάτι τόσο καλύτερο από εσένα».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ΤΜΖ, πήδηξε επάνω της ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ και την άρπαξε από τον λαιμό. Έπειτα, «την τράνταζε, την έπνιγε και κουνούσε επιθετικά τους ώμους και το κεφάλι της».

Τελικά, η ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις της. Η αστυνομία έφτασε αργότερα και τη βρήκε να αιμορραγεί από τη μύτη, ενώ δεν άργησε να λιποθυμήσει ξανά. Ο Carlson συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, οι Αρχές εξέδωσαν ασφαλιστικά μέτρα για πέντε ημέρες, ενώ η Selma Blair και οι δικηγόροι της προσπαθούν να τα μονιμοποιήσουν.

Ο Carlson δηλώνει αθώος και υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε καμία σωματική επίθεση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.