CELEBRITIES

Ο Javier Bardem αποκάλυψε ότι έχει δουλέψει ως στρίπερ


JTeam

10 Μαρτίου 2022

Ο Javier Bardem αποκάλυψε ότι έχει δουλέψει ως στρίπερ
Πολλές φορές έχουμε ακούσει τα επαγγέλματα που έκαναν οι διάσημοι πριν ακόμη γίνουν διάσημοι και έχουμε μείνει έκπληκτοι

Όμως ο Javier Bardem μας επιφύλασσε μια έκπληξη με την τελευταία του εμφάνιση στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια και στο κοινό ότι στο παρελθόν είχε δουλέψει ως στρίπερ. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι δεν κράτησε πολύ αυτή του η επαγγελματική επιλογή αφού το έκανε για μία μόνο μέρα. Πρόσθερε βέβαια ότι μπορεί να το χρησιμοποιεί στο βιογραφικό του.

Όπως αποκάλυψε ήταν 20 χρονών και είχε βρεθεί μεταξύ φίλων στο party της συντρόφου ενός φίλου του. O Bardem έδειξε τις ικανότητές του στο χορό και ο ιδιοκτήτης της disco τον κάλεσε στην πίστα.

«Θα το κάνεις αυτό κάθε Παρασκευή;", τον ρώτησε εκείνος, με τον Bardem να απαντάει «φυσικά». Όταν έφτασε, εκείνη η Παρασκευή όπου θα παρουσίαζε ξανά το νούμερό του, ο ηθοποιός αγχώθηκε και μάλιστα ζήτησε ηθική υποστήριξη από τη μητέρα του.

«Ήμουν τόσο αγχωμένος, πήρα τη μαμά μου και την αδερφή μου να με συνοδεύσουν στο στριπτίζ νούμερό μου. Δεν ήταν κανείς, νομίζω μόνο 3 άτομα εκεί. Και ήταν ντροπιαστικό, όμως το έκανα. Είμαι performer και έχω τη δουλειά μου».

Η καριέρα του όμως στρίπερ τελείωσε άδοξα όπως δήλωσε με χιούμορ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.