CELEBRITIES

H Rihanna μιλά για τo iconic pregnancy style της: «Δεν πρόκειται να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης»


JTeam

15 Μαρτίου 2022

H Rihanna μιλά για τo iconic pregnancy style της: «Δεν πρόκειται να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης»
Instagram @badgalriri
«Δεν θα αγοράσω παντελόνια εγκυμοσύνης, τζιν, φορέματα ή να κάνω όσα μου επέβαλε η κοινωνία»

Η Rihanna είναι έγκυος, είναι πανέμορφη και φορά ό,τι θέλει. Από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί, όμως, δέχεται σκληρή κριτική απλά επειδή της αρέσει να δείχνει το σώμα της.

Στην τελευταία της εμφάνιση, στο πλαίσιο του launch του brand της, Fenty Beauty, στο ULTA Beauty, φόρεσε crop top με χαμηλοκάβαλη φούστα με παγιέτες, ένα belly chain και ήταν υπέροχη. Μιλώντας στο Bustle κατά τη διάρκεια του event, εξήγησε τους λόγους πίσω από τις ενδυματολογικές επιλογές της και την απόφασή της να μην αγοράσει ρούχα εγκυμοσύνης.

«Αυτό που βλέπετε, είναι εγώ που λέω ότι δεν πρόκειται να πάρω ρούχα εγκυμοσύνης. Δεν θα αγοράσω παντελόνια εγκυμοσύνης, τζιν, φορέματα ή να κάνω όσα μου επέβαλε η κοινωνία».

Η Rihanna απάντησε, επίσης, σε όσους αποκαλούν το στυλ της επαναστατικό. «Στο παρελθόν, βλέποντας το ντύσιμο κατά τη διάρκεια της κύησης, πίστευα ότι ήταν μονόδρομος. Οπότε πίεσα τον εαυτό μου να ξεπεράσω τα όρια και να περάσω καλά. Επειδή για εμένα δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από μία πρόκληση. Θέλω να πω, εκεί διοχετεύω τη δημιουργικότητά μου. Έτσι μου έρχονται νέες ιδέες και τρόποι να το κάνω να λειτουργήσει».

Τώρα πια, έχει συνηθίσει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και χαίρεται για το boost δημιουργικότητας που της δίνει. «Ξέρω, θα έρθει και η άλλη πλευρά της κύησης, αυτή που θα πρέπει να πάρω πίσω το τέλειο σώμα, και θα είναι δοκιμασία από μόνη της. Οπότε, ανυπομονώ να γίνω δημιουργική και σ’ αυτό».

Η RiRi απολαμβάνει κάθε λεπτό αυτής της περιόδου της ζωής της, περιμένοντας παράλληλα με ανυπομονησία τη στιγμή που θα έρθει στον κόσμο το μωρό της.

«Για να σηκωθώ από τον καναπέ, να βρω τι θα βάλω, να φορέσω τακούνια, να ντυθώ. Όλα όσα μοιάζουν τόσο εύκολα, είναι άθλοι αυτήν τη στιγμή, οπότε θα το πάω ένα βήμα τη φορά. Δεν είναι πως μπορώ να ξεφύγω από αυτό που έρχεται. Όταν έρθει, θα το χειριστώ όπως πιστεύω καλύτερα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS