CELEBRITIES

H Rihanna ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της -αλλά με ένα κοινωνικό μήνυμα


JTeam

3 Φεβρουαρίου 2022

H Rihanna ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της -αλλά με ένα κοινωνικό μήνυμα
Η Rihanna περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ράπερ A$AP Rocky και πριν λίγες ώρες έκανε την πρώτη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Στο post ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της με σηκωμένη τη μπλούζα της και μας δείχνει την κοιλιά της, η οποία έχει φουσκώσει αρκετά.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συνέπεσε με την έναρξη του του Black History Month (Μήνα Μαύρης Ιστορίας) στην Αμερική, γεγονός που αναφέρει η Rihanna στη λεζάντα της φωτογραφίας. Ο Φεβρουάριος στις ΗΠΑ είναι αφιερωμένος στην ιστορία των Αφροαεμερικάνων στην ήπειρο και στις φιγούρες που συνέβαλλαν σημαντικά στην κοινωνία, την επιστήμη, την πολιτική, τη ψυχαγωγία και τον αθλητισμό. Η σταρ έχει δείξει με πολλούς τρόπους όλα αυτά τα χρόνια την ευαισθησία της σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει μεγάλες δωρέες σε οργανισμούς, ειδικά σε όσους στηρίζουν τη μαύρη κοινότητα.

Ακόμη, το ποστ της περιλαμβάνει τέσσερις φωτογραφίες -την πρώτη την έχει τραβήξει μόνη της ενώ οι υπόλοιπες είναι από την πρόσφατη φωτογράφιση με τον σύντροφό της.

Μια πηγή του ζευγαριού δήλωσε χαρακτηριστικά στο People: «Είναι πολύ ευτυχισμένη και ανυπομονεί να γίνει μαμά. Λατρεύει όλες τις αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο σώμα της. Εξάλλου, στις επιδείξεις μόδας για τα εσώρουχα Savage X Fenty οι έγκυες είχαν πάντα τιμητική θέση».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν χάρηκαν όλοι με την είδηση της εγκυμοσύνης της. Ο πρώην σύντροφος της Rihanna, Drake, μετά την ανακοίνωση αποφάσισε να την κάνει unfollow στο Instagram. Όπως είπαμε, ωριμότητα μηδέν από τον Drake.

Η Rihanna και ο Drake χώρισαν οριστικά το 2018 -με τη σχέση τους μέχρι τότε να μετρά πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Η Rihanna όμως φαίνεται ότι άφησε πίσω της αυτό το κεφάλαιο και πλέον ετοιμάζεται να μπει σε ένα πολύ πιο συναρπαστικό: αυτό της μητρότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS