CELEBRITIES

O Lewis Hamilton θα αλλάξει το όνομά του για να τιμήσει τη μητέρα του


JTeam

16 Μαρτίου 2022

O Lewis Hamilton θα αλλάξει το όνομά του για να τιμήσει τη μητέρα του
Instagram @lewishamilton
«Η μαμά μου ήταν υπέροχη», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του

Ο Βρετανός οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων Lewis Hamilton δεν καταλαβαίνει γιατί οι γυναίκες πρέπει να παίρνουν το επώνυμο του συζύγου τους όταν παντρεύονται. Ο ίδιος λοιπόν, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομά του και προσθέτει το επώνυμο της μητέρας του, Carmen Larbalestier, πλάι στο πατρικό του.

«Είμαι πραγματικά περήφανος για το όνομα της οικογένειάς μου. Το όνομα της μαμάς μου είναι Larbalestier και θα το προσθέσω στο δικό μου όνομα. Δεν κατανοώ πλήρως αυτήν την ιδέα που, όταν ο κόσμος παντρεύεται, οι γυναίκες χάνουν το όνομά τους και πραγματικά θέλω αυτό της μητέρας μου να συνεχιστεί, μαζί με το Hamilton», δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε πότε θα επισημοποιηθεί η αλλαγή, απάντησε πως ελπίζει να γίνει σύντομα. «Το προσπαθούμε», πρόσθεσε.
Ο Hamilton μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα του, την οποία χαρακτήρισε «τρυφερή» τον Ιούλιο, σε συνέντευξη που έδωσε στον Guardian. «Η μαμά μου ήταν υπέροχη», έλεγε τότε.

Επειδή βίωνε καθημερινά τον ρατσισμό και το bullying, η Carmen στάθηκε πλάι του, όσο μπορούσε. Δεν της μιλούσε όμως για όσα βίωνε στο σχολείο, ενώ ο πατέρας του ήταν σκληρός και «δεν του έλεγε και πολλά για αυτές τις εμπειρίες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.