CELEBRITIES

David Beckham: Παραχώρησε το Instagram του σε Ουκρανή γιατρό και μοιράστηκε τη φρίκη του πολέμου


JTeam

21 Μαρτίου 2022

David Beckham: Παραχώρησε το Instagram του σε Ουκρανή γιατρό και μοιράστηκε τη φρίκη του πολέμου
Σε συνεργασία με την Unicef, παραχώρησε τον προσωπικό Instagram λογαριασμό του σε Ουκρανή γιατρό. 

O πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και ο κόσμος παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις. Μεγάλες εταιρίες, διασημότητες και απλοί πολίτες από όλον τον κόσμο προσπαθούν να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τον ουκρανικό λαό. Πρόσαφατα η ηθοποιός Mila Kunis και ο σύζυγός της, Ashton Kutcher, ανακοίνωσαν ότι θα δωρίσουν 3 εκατ. δολάρια για να στηρίξουν ΜΚΟ στην Ουκρανία, που δέχεται επίθεση από τη Ρωσία. Αυτή την φορά ο πρώην ποδοσφαιριστής David Beckham, έρχεται να συνεισφέρει με τον δικό του τρόπο. Σε συνεργασία με την Unicef, παραχώρησε τον προσωπικό Instagram λογαριασμό του σε Ουκρανή γιατρό.

Μέσα από τα social media, μοιράστηκε με τους 71.5 εκατομμύρια ακόλουθους του, ένα μήνυμα στήριξης προς τους πληγέντες του πολέμου και έδωσε το βήμα σε μία από τους γιατρούς που βρίσκονται στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα επέτρεψε σε μία παιδίατρο και αναισθησιολόγο, την Iryna, που βρίσκεται στην Ουκρανία να μάς δείξει τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες των επιθέσεων σε μία παιδιατρική κλινική.

Μέσω των Instagram Stories του λογαριασμού του David Beckham, η Iryna έδειξε στους θαυμαστές του Beckham το στενό υπόγειο όπου μεταφέρθηκαν όλες οι έγκυες γυναίκες και οι νέες μητέρες κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της ρωσικής εισβολής. Δημοσίευσε φωτογραφίες νεογέννητων στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου βασίζονταν σε γεννήτριες οξυγόνου που δώρισε η Unicef. Σε ένα βίντεο δείχνει μια νεαρή μητέρα, τη Yana, να κρατά τον γιο της, Mykhailo, ο οποίος γεννήθηκε με αναπνευστικά προβλήματα και του οποίου το σπίτι καταστράφηκε.

Οι εικόνες συγκλονίζουν την ώρα που η γιατρός μας ξεναγεί στο νοσοκομείο. Η Iryna είπε ότι τώρα εργάζεται «24/7» και ότι «Μάλλον διακινδυνεύουμε τη ζωή μας, αλλά δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Αγαπάμε τη δουλειά μας. Γιατροί και νοσοκόμες εδώ, ανησυχούμε, κλαίμε, αλλά κανείς μας δεν θα τα παρατήσει».

Ο Beckham, ambassador της Unicef από το 2005, προέτρεψε τους θαυμαστές του να δωρίσουν στη φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία εργάζεται στην Ουκρανία για να παρέχει στις οικογένειες πρόσβαση σε καθαρό νερό και φαγητό, αλλά και όλα τα απαραίτητα στα μαιευτήρια και ενώ διασφαλίζει την προστασία των παιδιών .

«Χάρη στις δωρεές σας, οι γεννήτριες οξυγόνου που έχουν λάβει βοηθούν τα νεογέννητα να επιβιώσουν σε φρικτές συνθήκες», είπε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.