CELEBRITIES

Mila Kunis και Ashton Kutcher συγκέντρωσαν πάνω από 34 εκατ. για τους Ουκρανούς - Το «ευχαριστώ» του Zelenskyy


JTeam

21 Μαρτίου 2022

Mila Kunis και Ashton Kutcher συγκέντρωσαν πάνω από 34 εκατ. για τους Ουκρανούς - Το «ευχαριστώ» του Zelenskyy
Το ζευγάρι έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 34 εκατομμύρια δολάρια για την ενίσχυση των Ουκρανών προσφύγων του πολέμου μέσα από την σελίδα που δημιούργησαν στο GoFundMe

Πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός Mila Kunis και ο σύζυγός της, Ashton Kutcher, ανακοίνωσαν ότι θα δωρίσουν 3 εκατ. δολάρια για να στηρίξουν ΜΚΟ στην Ουκρανία, που δέχεται επίθεση από τη Ρωσία.

Η Kunis, μεγάλωσε στο Τσερνιβτσί της Ουκρανίας, όταν ήταν ακόμα μέρος της Σοβιετικής Ένωσης και θέλησε να δείξει έμπρακτα την υποστήριξή της στη χώρα της.

Παράλληλα το ζευγάρι έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 34 εκατομμύρια δολάρια για την ενίσχυση των Ουκρανών προσφύγων του πολέμου μέσα από την σελίδα που δημιούργησαν στο GoFundMe. Η σελίδα έχει δεχθεί ήδη 69.500 δωρεές, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί 34.826.000 δολάρια. Οι δυό τους είχαν θέσει ως στόχο τα 30 εκατομμύρια .

«Πάνω από 65.000 κάνατε δωρεά. Είμαστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη», είπε η Kunis σε βίντεο που μοιράστηκαν.

«H συλλογική προσπάθειά μας θα παράσχει μια πιο “ομαλή προσγείωση” για τόσους πολλούς ανθρώπους, καθώς προχωρούν στο μέλλον τους με αβεβαιότητα», συμπλήρωσε.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι η έκρηξη αγάπης από εσάς, στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας, θα έχει το μέγιστο αντίκτυπο για εκείνους που έχουν ανάγκη», δήλωσε από την πλευρά του ο Κούτσερ. «Καθώς συνεχίζουν να έρχονται οι δωρεές, θα αντιμετωπίσουμε κάθε δολάριο σαν να βγαίνει από την τσέπη μας»,τόνισε.

Τα χρήματα θα διατεθούν στη μεταφορική εταιρεία Flexport, που οργανώνει την αποστολή προμηθειών στην Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία και τη Μολδαβία- όπου καταφεύγουν πρόσφυγες από την Ουκρανία- όπως και στην Airbnb που προσφέρει δωρεάν στέγαση σε ανθρώπους που διαφεύγουν από τον πόλεμο.

Μάλιστα οι δύο ηθοποιοί είχαν συνομιλία με τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelenskyy ο οποίος τους ευχαρίστησε και μέσω Twitter.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας έγραψε στο Twitter είπε ότι ήταν «από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στη θλίψη μας». Συνέχισε λέγοντας, «Έχουν ήδη συγκεντρώσει 35 εκατομμύρια δολάρια και τα στέλνουν στο @flexport & @Airbnb για να βοηθήσουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες». «Ευχαριστώ για την υποστήριξή τους. Εντυπωσιασμένοι από την αποφασιστικότητά τους. Εμπνέουν τον κόσμο. #StandWithUkraine.'», συνέχισε στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.