CELEBRITIES

H Jamie Lee Curtis θα παντρέψει την τρανς κόρη της, ο γάμος θα είναι cosplay και θα ντυθεί πολεμίστρια του WoW


JTeam

24 Μαρτίου 2022

H Jamie Lee Curtis θα παντρέψει την τρανς κόρη της, ο γάμος θα είναι cosplay και θα ντυθεί πολεμίστρια του WoW
Δεν έχουμε λάβει ακόμη πρόσκληση για το event, όμως έγινε σίγουρα λάθος στο ταχυδρομείο

Είστε έτοιμοι για τον πιο fancy γάμο της χρονιάς; Η κόρη της Jamie Lee Curtis και του Christopher Guest, Ruby, θα παντρευτεί την αγαπημένη της, Cynthia, σε μία cosplay τελετή.

«Όλοι στον γάμο θα φορούν στολή, θα φορέσω κι εγώ στολή για να κάνω την τελετή», αποκάλυψε η ηθοποιός στον Jimmy Kimmel. Και δε θα φορέσει οποιοδήποτε κοστούμι – θα ντυθεί Jaina Proudmoore, από το World of Warcraft.

«Είναι παιχνίδι, δεν ξέρω. Είναι ναύαρχος», πρόσθεσε. Κι επειδή η ίδια δεν έχει ιδέα από WoW, τη στολή διάλεξαν οι μελλόνυμφες. Φυσικά και ενθουσιάστηκε, παρήγγειλε τα ρούχα της στο Etsy και, παρά την ανυπομονησία της, χρειάστηκε να περιμένει μέρες, γιατί το πακέτο της άργησε να παραδοθεί.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι της Curtis. «Και τα δύο παιδιά μου θα έχουν παντρευτεί στην αυλή μου, κι αυτό με γεμίζει δάκρυα», εξήγησε.

Η ηθοποιός στέκεται στο πλευρό της κόρης της από την αρχή. Σε συνέντευξη που έδωσαν μαζί τον Οκτώβριο, μίλησαν για τη σχέση τους μετά τη φυλομετάβαση, αλλά και το πώς διαχειρίστηκαν την κατάσταση.

«Μιλάμε μία νέα γλώσσα», είπε η Curtis. «Μαθαίνω νέες ορολογίες και λέξεις. Είμαι καινούργια σε αυτό. Δε θα προσποιηθώ ότι ξέρω πολλά για το θέμα. Και θα τα κάνω θάλασσα, θα κάνω λάθη. Θα ήθελα να προσπαθήσω να αποφύγω τα μεγάλα λάθη όμως».

«Ξέρετε, μαθαίνεις να μιλάς λίγο πιο αργά. Γίνεσαι πιο προσεκτικός με τα λόγια σου. Τι λες. Πώς το λες. Θα τα κάνεις σαλάτα – ήδη το έκανα δύο φορές σήμερα. Άνθρωποι είμαστε. Αλλά αν ένας άνθρωπος το διαβάσει αυτό, δει μία φωτογραφία της Ruby μαζί μου και πει “νιώθω την ελευθερία να πω ότι έτσι είμαι”, τότε αξίζει τον κόπο».


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.