CELEBRITIES

Oscars 2022: O Bradley Cooper είχε την καλύτερη συνοδό - τη μητέρα του


JTeam

28 Μαρτίου 2022

Oscars 2022: O Bradley Cooper είχε την καλύτερη συνοδό - τη μητέρα του
Getty Images
Αν και τα φετινά Όσκαρ μας άφησαν λίγο «μουδιασμένους» με αρκετές άβολες στιγμές, υπήρχαν και εκείνες που άξιζαν. Ανάμεσά τους η στιγμή που ο Bradley Cooper κατέφθασε στο κόκκινο χαλί αγκαζέ με τη μητέρα του

Ο Cooper έχει εκδηλώσει πολλές φορές την αδυναμία που έχει στη μητέρα του και φαίνεται ότι θέλει να την έχει στο πλευρό του στις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του. Λογικό θα έλεγε κανείς.

Στη χτεσινοβραδινή τελετή, ο πρωταγωνιστής του A Star is Born εμφανίστηκε κομψός, με ένα μαύρο σμόκιν κατά την άφιξή του στην εκδήλωση και οι φωτογράφοι δεν σταμάτησαν να τον φωτογραφίζουν μαζί με τη συνοδό του, η οποία δεν ήταν άλλη από την μητέρα του, Gloria Campano. Μάλιστα η ίδια έδειξε ιδιαίτερη άνεση με τον φακό.

Η Campano επέλεξε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και ασημί σακάκι με παγιέτες και ταίριαζε τέλειο με το κομψό outfit του Cooper. Μαμά και γιος αντάλλαξαν τρυφερές αγκαλιές στο κόκκινο χαλί και, μεταξύ μας, ήταν απλά αξιολάτρευτοι.

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας του ηθοποιού πέθανε τον Ιανουάριο του 2011 μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Το 2013, ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Details» για τη στενή σχέση που έχει με τη μητέρα του αλλά και τη συγκατοίκησή τους μετά τον θάνατο του πατέρα του. «Επιβιώνουμε και οι δύο. Ας το παραδεχτούμε. Μάλλον δεν είναι εύκολο για αυτήν αλλά το να ζει με τον γιο της, της δίνει ζωή».

Ακόμη, ο ηθοποιός είχε δηλώσει στο παρελθόν:

«Η οικογένειά μου είναι πολύ δεμένη και ο θάνατος του πατέρα μου ήταν βάναυσος για όλους μας. Ήταν ένα σχίσμα και ο μετασεισμός του δεν έχει σταματήσει. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Αλλά μην με παρεξηγήσετε. Δεν είναι χωρίς επιπλοκές. Δεν είναι σαν να μένω σε ένα συγκρότημα και αυτή είναι στον ξενώνα. Όχι. Είναι στο διπλανό δωμάτιο.»

Εμάς πάντως μας αρέσει που ο Cooper δείχνει τόσο δεμένος με τη μητέρα του και τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά η αγαπημένη του συνοδός στο κόκκινο χαλί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.