CELEBRITIES

O Elton John ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί από την Ουκρανία, αλλά δεν τον άφησαν επειδή είναι gay


JTeam

30 Μαρτίου 2022

O Elton John ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί από την Ουκρανία, αλλά δεν τον άφησαν επειδή είναι gay
Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για το άγνωστο γεγονός, ως καλεσμένος στο podcast της Dua Lipa

Ο Elton John αποκάλυψε μια ιστορία από το παρελθόν που, όπως φαίνεται, τον έκανε να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόταν για τα παιδιά μέχρι τότε. Ο διάσημος μουσικός και τραγουδιστής δήλωσε ότι το 2019 ήθελε πολύ να υιοθετήσει ένα ορφανό αγόρι από την Ουκρανία.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο σύζυγός του, David Furnish, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε υιοθεσία αλλά εξαιτίας της σεξουαλικής τους ταυτότητας, δεν τους επιτράπηκε να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Elton John εξήγησε πως είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τον 14 μηνών Lev, ο οποίος έπασχε από τον ιό HIV.

«Κρατούσα το μικρό αγόρι για ώρες. Κάναμε μία συνέντευξη στο τέλος και μας είπαν: φαίνεται να σου αρέσει πολύ αυτό το μικρό αγόρι. Θα σκεφτόσουν να τον υιοθετήσεις; Κι εγώ απάντησα: Για την ακρίβεια θα το λάτρευα (αν μπορούσα να το κάνω)».

Το γεγονός όμως πως είναι ομοφυλόφιλος, στάθηκε εμπόδιο. Έπειτα από αυτή την αποτυχημένη προσπάθεια συζήτησε με τον σύντροφό του το ενδεχόμενο να γίνουν γονείς. «Αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, χάρη στο μικρό αγόρι από την Ουκρανία», ανέφερε ο John.

Η ουκρανική νομοθεσία σχετικά με τις υιοθεσίες είναι αρκετά αυστηρή καθώς αναφέρει ότι ο πιθανός γονιός πρέπει να είναι μικρότερος από 45 χρονών και να είναι παντρεμένος. Τότε ο Elton John ήταν 62 ετών και ο γάμος του δεν ήταν έγκυρος για την Ουκρανία. Η διαδικασία μπορεί να μην προχώρησε αλλά εκείνος κατάλαβε πόσο έτοιμος ήταν να γίνει πατέρας. Το γεγονός πως η σεξουαλική ταυτότητα παραμένει εμπόδιο για πολλούς ανθρώπους στην προσπάθειά τους να γίνουν γονείς, ακόμη κι αν πληρούν όλες τις προδιαγραφές, ακόμη κι αν μιλάμε για τον θρύλο Elton John, είναι μια άλλη κουβέντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS