CELEBRITIES

Η εικόνα της Nicole Kidman από τα Oscars έγινε viral για τον λάθος λόγο - Να τι είδε πραγματικά


JTeam

29 Μαρτίου 2022

Η εικόνα της Nicole Kidman από τα Oscars έγινε viral για τον λάθος λόγο - Να τι είδε πραγματικά
Η ηθοποιός δε σοκαρίστηκε από τη γροθιά στον Chris Rock, αλλά από κάτι πολύ καλύτερο

Αυτή η φωτογραφία ήταν ένα από τα ωραιότερα memes των Oscars. Η σοκαρισμένη έκφραση της Nicole Kidman, η κίνηση των χεριών της, όλα αποτυπώνουν μία έκπληξη που συνδέσαμε, όπως είναι φυσικό, με τη στιγμή που ο Will Smith χτύπησε τον Chris Rock. Η αλήθεια είναι ότι το σοκ προκλήθηκε από κάτι άλλο, όμως, και το επιβεβαίωσε ο φωτογράφος Myung Chun.

«Η φωτογραφία της Nicole Kidman βγήκε στο κομμάτι της τελετής που δεν παρουσιάστηκε στην τηλεόραση. Φάνηκε πως ήταν τόσο ενθουσιασμένη επειδή είδε την Jessica Chastain στην άλλη άκρη του δωματίου. Έπειτα, η Kidman σήκωσε τα χέρια της και τη χαιρέτησε», εξήγησε.

Η Jessica Chastain ήταν φέτος υποψήφια για την ερμηνεία της στην ταινία The Eyes of Tammy Faye, μια υποψηφιότητα που κανείς δεν είδε να έρχεται, από μια ταινία που ακούστηκε ελάχιστα μέσα στη χρονιά, αλλά πήρε απότομο προβάδισμα την τελευταία στιγμή. Και κάπως έτσι η Chastain έφυγε με το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου το βράδυ της Κυριακής, μια τιμή που άξιζε ούτως ή άλλως για τις δεκάδες εκπληκτικές ερμηνείες που έχει παραδώσει καθόλη τη διάρκεια της καριέρας της. Μάλιστα η ηθοποιός ήταν από τα λίγα μεγάλα ονόματα που κατέφθασαν από νωρίς στο Dolby Theatre για να παρακολουθήσουν και το πρώτο κομμάτι της απονομής, τα βραβεία που δεν προβλήθηκαν στην τηλεόραση βάσει του μοντέλου που επέλεξε η Ακαδημία φέτος για να μειώσει τη διάρκεια της τελετής (κάτι που δεν έγινε ποτέ). Η Chastain ήταν εκεί για να χειροκροτήσει τους συναδέλφους της και να στηρίξει την ομάδα της ταινίας της, η οποία μάλιστα κέρδισε το Όσκαρ για το Καλύτερο Μακιγιάζ.

Η Kidman, λοιπόν, απλώς χάρηκε που είδε την φίλη της. Δε σοκαρίστηκε εξαιτίας του οργισμένου Will Smith. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς και δεν την είδαμε ποτέ – τώρα, μπορούμε μόνο να τη φανταστούμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.