CELEBRITIES

Beyonce & Jay-Z: To τρυφερό video με προσωπικές στιγμές τους για τα 14 χρόνια γάμου τους


JTeam

6 Απριλίου 2022

Beyonce & Jay-Z: To τρυφερό video με προσωπικές στιγμές τους για τα 14 χρόνια γάμου τους
Είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια στη παγκόσμια μουσική βιομηχανία και ο λόγος φυσικά για τον Jay-Z και τη Beyonce που χθες γιόρτασαν την 14η επέτειο του γάμου τους

Η μητέρα της pop star, Tina Lawson, ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ ένα video με άγνωστες μέχρι σήμερα ιδιωτικές στιγμές του ζευγαριού. Το video περιλαμβάνει σπάνιο υλικό από την οικογενειακή ζωή τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2000 και μάλιστα τρία χρόνια, σχεδόν, αργότερα είχαν κυκλοφορήσει μαζί το τραγούδι "Crazy In Love" που έγινε τεράστια επιτυχία.

Ο Jay-Z και η Beyonce παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την 10χρονη Blue Ivy και τα 4χρονα δίδυμα Sir και Rumi. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πως είναι η οικογενειακή ζωή τους αλλά δεν διστάζουν να δείξουν και το καλλιτεχνικό ταλέντο της κόρης τους, Blue Ivy που φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τα βήματά τους.

Στο video ακούγεται το τραγούδι τους «Die With You» και έχει στιγμιότυπα από τις ρομαντικές διακοπές τους, την ημέρα τον αρραβώνα του, τα κοινά τατουάζ αλλά και στιγμές από τις εγκυμοσύνες της Beyonce.

Η Tina Lawson έγραψε στη λεζάντα:

«Χαρούμενη Επέτειο σε ένα από τα ζευγάρια που με εμπνέουν. Δουλεύουν σκληρά, γελάνε δυνατά και αγαπάνε ακόμα πιο δυνατά. 14 χρόνια μαζί!».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS