CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μόλις αρραβωνιάστηκαν (ξανά)


JTeam

9 Απριλίου 2022

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μόλις αρραβωνιάστηκαν (ξανά)
Το λαμπερό ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood. Ήταν κάποτε μαζί, τώρα ξαναενώθηκαν και μοιάζουν αχώριστοι. Εκδηλώνουν με την πρώτη ευκαιρία τον έρωτά τους δημοσίως και τα βλέμματά τους δεν μπορούν να κρύψουν αυτό που αισθάνονται.

Η σχέση τους μόλις πήγε στο επόμενο βήμα αφού η star επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα από φωτογραφίες των παπαράτσι και μοιράστηκε το νέο μέσω mail στον στενό της κύκλο. Σε μήνυμα προς τους fans της, η ίδια φαίνεται να φοράει ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι σε πράσινες αποχρώσεις και να είναι φανερά συγκινημένη.

To teaser του video που ακολούθησε στα social, φυσικά προκάλεσε παραλήρημα στους θαυμαστές της. «Σημαντική ανακοίνωση», ήταν τα όσα έγραψε και οι δύο αυτές λέξεις ήταν αρκετές για να αρχίσουν να στέλνουν συγχαρητήρια στο ζευγάρι σε Instagram και Twitter.

Οι εκφράσεις του προσώπου της τα λένε όλα!

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram που έκανε επίσημη τη σχέση τους, έγινε στα γενέθλια της Leah Remini τον Ιούλιο του 2021.

Οι δυο τους άρχισαν και πάλι να είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2021 ενώ για πρώτη φορά γνωρίστηκαν το 2001. Τον Νοέμβριο του 2002, οι Bennifer αρραβωνιάστηκαν αλλά μετά από δύο χρόνια ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Το νέο τους love story ξεκίνησε δυναμικά και όπως φαίνεται, είναι πολύ πιο δυνατό από τότε που μπήκε στη δεύτερη φάση του.

Η 52χρονη star έχει δυο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony, τα δίδυμα Emme και Max Έμ που είναι 14 ετών, ενώ ο 49χρονος ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, τη 16χρονη Violet, τη 13χρονη Seraphina και τον 10χρονο Samuel.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.