CELEBRITIES

Amber Heard: To μήνυμα που έστειλε στον Johnny Depp λίγες μέρες πριν τη νέα τους δίκη


JTeam

12 Απριλίου 2022

Amber Heard: To μήνυμα που έστειλε στον Johnny Depp λίγες μέρες πριν τη νέα τους δίκη
Η υπόθεση της Amber Heard και του Johnny Depp συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες και μάλιστα χθες ξεκίνησε η δίκη με την ηθοποιό να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορημένου για συκοφαντική δυσφήμηση

Η Amber Heard θα υπερασπιστεί τον εαυτό της και θα απαντήσει για όλες τις κατηγορίες που δέχθηκε από τον Johnny Depp και όπως ισχυρίζεται έβλαψαν την καριέρα του, μετά την δημοσίευση ενός άρθρου στην Washington Post το 2018. Το συγκεκριμένο άρθρο άφηνε υπονοούμενα ότι ο Depp υπήρξε κακοποιητικός στην διάρκεια του γάμου της.

Μάλιστα, η αποζημίωση για ηθική βλάβη που ορίστηκε σε περίπτωση καταδίκης θα είναι περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια. Η Heard έκανε λοιπόν μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για όσα ένιωθε λίγο πριν την έναρξη της δίκης.

«Ποτέ δεν τον κατονόμασα, έγραψα κυρίως για το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες όταν μιλούν εναντίον των ανδρών που βρίσκονται στην εξουσία. Συνεχίζω να πληρώνω αυτό το τίμημα, αλλά ελπίζω ότι όταν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση να μπορέσω να προχωρήσω, όπως και ο Johnny».

«Πάντα διατηρούσα και συνεχίζω να διατηρώ την αγάπη μου για τον Johnny και μου προκαλεί πόνο που πρέπει να βιώσουμε λεπτομέρειες τις προηγούμενης κοινής μας ζωής, μπροστά στον κόσμο», συμπλήρωσε.

Τώρα μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η δίκη και αν η Heard αθωωθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.