CELEBRITIES

Η Ireland Baldwin έκανε face-lift στα 26 της. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό


Στεφανία Παπαδημητρίου

15 Απριλίου 2022

Η Ireland Baldwin έκανε face-lift στα 26 της. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό
Instagram @irelandbasingerbaldwin
Η κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger απαντά σε όσους την κατέκριναν επειδή αποφάσισε να κάνει κάτι που θα της έδινε περισσότερη αυτοπεποίθηση

H κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger, Ireland, έκανε facetite, ένα ελαφρύ face-lift που συσφίγγει το δέρμα και αφαιρεί λίπος κάτω από το σαγόνι. Επίσης, είναι 26 ετών. Τι σχέση έχουν αυτά τα δύο; Καμία απολύτως, αν μας ρωτάτε. Οι followers της όμως, φαίνεται να διαφωνούν.

Το μοντέλο δέχθηκε ιντερνετική επίθεση επειδή αποφάσισε να κάνει αυτήν την επέμβαση. Γιατί φυσικά και όλοι έχουμε γνώμη για το τι κάνουν οι άλλοι στο σώμα τους, φυσικά και θεωρούμε, όχι δικαίωμα, αλλά υποχρέωσή μας να τη μοιραστούμε στα social media. Η Baldwin λοιπόν, εξαιτίας της «οργής των φαν» της, έβγαλε ολόκληρο βίντεο κι απάντησε σε όσους κατέκριναν την επιλογή της.

«Δεν είμαι ανήλικη», είπε. «Είμαι μία ενήλικη που συναίνεσε και έκανε αυτήν την επιλογή, και δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη».

«Είστε τόσο επαναστάτες. Για να πούμε μερικά πράγματα λοιπόν. Πρέπει να επιλέξετε ένα από τα δύο. Είτε θα θυμώνετε με τους ανθρώπους που δεν είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς για όσα έχουν κάνει στον εαυτό τους. Είτε θα θυμώνετε με τον κόσμο που το κάνει. Δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο».

Στη συνέχεια, η Baldwin τόνισε πως, αν δεν μοιραζόταν ανοιχτά ότι έκανε facetite, θα βρισκόταν το στόχαστρο για τα τοξικά πρότυπα ομορφιάς που θα προωθούσε. Επιπλέον, έχει ήδη χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να μοιραστεί τη δική της εμπειρία με την αγχώδη διαταραχή και τις διατροφικές διαταραχές – «προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο ανοιχτή σ’ αυτά τα θέματα, δε θέλω να σας παραπλανώ», τόνισε. Εξήγησε πως το facelite είναι μια μη-επεμβατική διαδικασία που δεν περιλαμβάνει νυστέρι, ούτε καν αναισθησία, και την επέλεξε ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Διευκρίνισε, επίσης, πως το πρόβλημα με το συσσωρευμένο λίπος κάτω από το σαγόνι της δεν λύνεται με δίαιτα και γυμναστική, για να προλάβει τους καλοθελητές που θα της το πρότειναν.

«Δεν έχω βάλει ποτέ lip fillers. Δεν έχω εμφυτεύματα στο πρόσωπο. Όχι πως είναι κακό αυτό», πρόσθεσε και είχε απόλυτο δίκιο. Καθένας και κάθε μία από εμάς κάνει ό,τι θέλει πάνω του και δεν υπάρχει κανένας λόγος να δικαιολογηθούμε για αυτό.

Μας αρέσει να σχολιάζουμε αρνητικά τους άλλους – για κάποιον ανεξήγητο λόγο, συμπεριφερόμαστε λες και οι celebrities δεν είναι άνθρωποι σαν εμάς, δε διαβάζουν τα αρνητικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις τους και δεν τους αγγίζει τίποτα. Λιθοβολήσαμε τις Kardashians για τους γλουτούς τους και την 16χρονη τότε Kylie επειδή πείραξε τα χείλη της. Κατηγορήσαμε την Adele πως δεν αγαπά αρκετά τον εαυτό της και, αν τον αποδεχόταν, δε θα αδυνάτιζε. Κάναμε body shaming στην Billie Eilish όταν φόρεσε στενά ρούχα σε βόλτα, αλλά την κατακρίναμε όταν επέστρεψε στα φαρδιά. Μας ενοχλεί ό,τι κι αν κάνουν, όπως κι αν το κάνουν. Ξεχνάμε, ωστόσο, πόσο άσχημα αισθανόμαστε εμείς για πράγματα αρκετά πιο light, όπως τις φορές που απλώς γυρίσαμε από το κομμωτήριο και δεν μας έκαναν όσα κοπλιμέντα θα θέλαμε.

Η Ireland Baldwin είναι 26, έκανε face-lift γιατί ένιωθε πως το είχε ανάγκη και τώρα ζει την καλύτερη ζωή της. Αντί λοιπόν να σχολιάζουμε την παρέμβαση στο πρόσωπό της, μήπως να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τη δική μας ζωή;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.