CELEBRITIES

Η Amina Muaddi απαντά στις φήμες για σχέση με τον σύντροφο της Rihanna, A$AP Rocky


JTeam

16 Απριλίου 2022

Η Amina Muaddi απαντά στις φήμες για σχέση με τον σύντροφο της Rihanna, A$AP Rocky
Η Amina Muaddi διαψεύδει τις φήμες για σχέση με τον ASAP Rocky

Παρά τις φήμες περί απιστία, η σχεδιάστρια παπουτσιών και φίλη της Rihanna, Amina Muaddi, αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με τον A$AP Rocky, περιγράφοντάς τες ως ψευδείς φήμες που δημιουργήθηκαν με «κακόβουλη πρόθεση». Την Παρασκευή, η Muaddi πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει τα συναισθήματά της σχετικά με τις φήμες που ξεκίνησαν από το Twitter. Η σχεδιάστρια του Fenty είπε ότι δεν θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει ή να διευκρινίσει ένα «αβάσιμο ψέμα». Ωστόσο, ένιωσε ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει τη φήμη επειδή επηρέαζε τους φίλους και την οικογένεια της.

«Πάντα πίστευα ότι ένα αβάσιμο ψέμα που διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αξίζει καμία απάντηση ή διευκρίνιση, ειδικά αυτό που είναι τόσο ποταπό», έγραψε στο Instagram. "Αρχικά υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό – κατασκευασμένο με τόσο κακόβουλη πρόθεση – δεν θα ληφθεί σοβαρά υπόψη. Ωστόσο, οι τελευταίες 24 ώρεςμου υπενθύμισαν ότι ζούμε σε μια κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για θέματα ανεξάρτητα από την πραγματική τους βάση και ότι τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Ούτε καν σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή κάποιου».

Jenny.Gr


«Ως εκ τούτου, πρέπει να μιλήσω, καθώς αυτό δεν αφορά μόνο σε εμένα, αλλά σχετίζεται με ανθρώπους για τους οποίους τρέφω μεγάλο σεβασμό και στοργή», συνέχισε. "Ενώ η Rih συνεχίζει να ζει τη γαλήνια, καλοντυμένη ζωή της εγκυμοσύνης της και εγώ επιστρέφω στην επιχείρησή μου — εύχομαι σε όλους ένα όμορφο Σαββατοκύριακο του Πάσχα!"

Όλα ξεκίνησαν όταν η Rihanna έκανε unfollow τη σχεδιάστρια παπουτσιών της Fendy, Amina Muaddi. Το Twitter λοιπόν, άρχισε να αναρωτιέται μήπως έπαψε να την ακολουθεί επειδή κάτι συνέβη μ’ εκείνη και τον A$AP Rocky στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.