CELEBRITIES

Zendaya - Tom Holland: Αυτή η γλυκιά στιγμή τους, θα σας φτιάξει την εβδομάδα


JTeam

18 Απριλίου 2022

Zendaya - Tom Holland: Αυτή η γλυκιά στιγμή τους, θα σας φτιάξει την εβδομάδα
Emma McIntyre/Getty Images
Το ζευγάρι που δεν ξέρατε ότι θέλετε στη ζωή σας

Την περασμένη εβδομάδα, είχαμε γράψει πως αν ο σύντροφός σας δε σας κοιτάζει όπως ο Pete Davidson την Kim Kardashian, ήρθε η ώρα να χωρίσετε. Τώρα, ένα διαφορετικό αλλά εξίσου iconic ζευγάρι, ανεβάζει τον πήχη ακόμη ψηλότερα: Ο Tom Holland και η Zendaya, φυσικά.

Στην πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home, εκείνος σταμάτησε συνέντευξη μόνο και μόνο επειδή ήθελε να τη δει να περπατά στο κόκκινο χαλί. Αν ακόμη δεν λιώσατε, viral βίντεο που φέρνει την άνοιξη αυτήν τη συννεφιασμένη μέρα, τον δείχνει να της ψιθυρίζει πόσο όμορφη είναι και δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε. «Είσαι πανέμορφη, αγάπη μου», της είπε, όχι μία αλλά δύο φορές.

Το απόσπασμα που έχει κάνει τον γύρο του Twitter είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα (και, πιθανότατα, όλη την εβδομάδα).

Την είδε με το ολομέταξο πουκάμισό της, είπε αστειευόμενος πόσο πρόχειρα ντυμένος ήταν ο ίδιος, της έκανε κοπλιμέντο χωρίς να ξέρει ότι το μικρόφωνό του ήταν ανοιχτό κι εκείνη ακούμπησε το χέρι της στο γόνατό του. Αν αυτό δεν είναι έρωτας, τότε τι είναι;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.