CELEBRITIES

H Zendaya και ο Tom Holland στους δρόμους του Λονδίνου είναι (ξανά) το πιο ακομπλεξάριστο ζευγάρι


JTeam

26 Ιανουαρίου 2022

H Zendaya και ο Tom Holland στους δρόμους του Λονδίνου είναι (ξανά) το πιο ακομπλεξάριστο ζευγάρι
To ζευγάρι εμφανίστηκε με casual look στους δρόμους του Λονδίνου

Τίποτα δεν πρόκειται να χωρίσει τη Zendaya και τον Tom Holland, ούτε καν η γεωγραφική απόσταση που τους χωρίζει. Πρόσφατα, το ζευγάρι εμφανίστηκε να περπατά στους δρόμους του Λονδίνου και αν κάτι θα λέγαμε με βεβαιότητα είναι ότι αποτελούν τον ορισμό του couplegoals.

H Zendaya επισκέφτηκε τον Holland στο Λονδίνο και πέρασαν μαζί πολύ χρόνο ενώ για τις καθημερινές τους βόλτες επέλεγαν και οι δυο casual look. H λαμπερή ηθοποιός φορούσε μια μπλε φόρμα και ένα χαλαρό πουλόβερ ενώ συμπλήρωσε το στιλ της με sneakers. Τα μαλλιά της τα είχε ατημέλητα κάτω ενώ δεν είχε ίχνος μακιγιάζ. Ο Tom Holland ακολούθησε τα βήματα της συντρόφου του και επέλεξε ένα τζιν, ένα φούτερ και αθλητικά παπούτσια.

Το πραγματικά τέλειο σε αυτές τις φωτό, ωστόσο, είναι η γλώσσα του σώματος των δυο τους και ο έμμεσος τρόπος που σπάνε κάθε ταμπού γύρω από το πώς πρέπει να είναι τα ετερόφυλα ζευγάρια. Από το γεγονός πως η Zendaya ρίχνει ένα κεφάλι στον αγαπημένο της, μέχρι τον τρόπο που τον κρατά από τη μέση -και τα δύο κλισέ χαρακτηριστικά πο υ υποτίθεται πως είναι προνόμιο των αντρών στις σχέσεις- περνούν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα χωρίς καν να προσπαθήσουν. Είναι απλά αυτοί που είναι και συμπεριφέρονται όπως νιώθουν, όπως και θα έπρεπε.

Jenny.Gr

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας Spider-Man με πρωταγωνιστή τον Holland, φαίνεται πως έχουν αναπτύξει μία αρκετά στενή σχέση μεταξύ τους.

Μάλιστα, στην αρχή της σχέσης τους είχαν κυκλοφορήσει ορισμένες φωτογραφίες τους, στις οποίες αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά, ενώ στα γενέθλια της Zendaya, ο ηθοποιός είχε κάνει το πρώτο post για την αγαπημένη του, κάνοντας τη σχέση τους #instagramofficial.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS