CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πόσο αλκοόλ πίνει μες στην εβδομάδα


JTeam

21 Απριλίου 2022

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πόσο αλκοόλ πίνει μες στην εβδομάδα
Μετά την περίοδο της καραντίνας, η ηθοποιός φαίνεται πως έχει αλλάξει πολλά στον τρόπο ζωής της

H Gwyneth Paltrow πολύ συχνά φροντίζει να μοιράζεται με το κοινό της λεπτομέρειες γύρω από το πρόγραμμα ευεξίας που ακολουθεί.

Πρόσφατα μέσω του Goop, η ηθοποιός έκανε πάλι κάποια updates για την καθημερινότητά της, συμπεριλαμβάνοντας μερικά πολύ αγαπημένα της προϊόντα. Εκτός από αυτά, μοιράστηκε και κάποιες αγαπημένες της συνταγές ενώ αποκάλυψε τη «βαρετή» σχέση που έχει αναπτύξει με το αλκοόλ καθώς όπως είπε, πλέον πίνει μόνο ένα ποτό την εβδομάδα.

Το κόκκινο κρασί και το ουίσκι βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών της καθώς τη χαλαρώνουν από τη γεμάτη καθημερινότητα. Ο περιορισμός του αλκοόλ στη ζωή της ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας έπινε 7 μέρες την εβδομάδα, όπως είχε αποκαλύψει.

Η 49χρονη ηθοποιός μάλιστα, ονόμασε το ποτό που έπινε «Buster Paltrow», το οποίο εμπνεύστηκε από τον παππού της και περιέχει μεταξύ άλλων ουίσκι.

«Έπινα αλκοόλ κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Έπινα επτά νύχτες την εβδομάδα μαζί με ζυμαρικά και ψωμί. Εκτροχιάστηκα τελείως. Εννοώ, ποιος πίνει ποτά επτά νύχτες την εβδομάδα;», είχε πει, προσθέτοντας: «Δεν είναι υγιές. Λατρεύω το ουίσκι και φτιάχνω αυτό το φανταστικό ποτό που ονομάζεται Buster Paltrow, το οποίο πήρε το όνομά του από τον παππού μου που αγαπούσε το ουίσκι. Είναι αυτό το υπέροχο ουίσκι quinoa από ένα το οινοπνευματοποιείο στο Τενεσί με σιρόπι σφενδάμου και χυμό λεμονιού. Είναι παράδεισος. Έπινα δύο ποτήρια κάθε βράδυ. Δεν μεθούσα, ούτε ζαλιζόμουν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.