CELEBRITIES

H Jennifer Lawrence γέννησε το πρώτο της μωρό και δεν το είπε σε κανέναν


JTeam

21 Απριλίου 2022

H Jennifer Lawrence γέννησε το πρώτο της μωρό και δεν το είπε σε κανέναν
H ηθοποιός γέννησε, δεν το είπε πουθενά, και πολύ καλά έκανε

Η Jennifer Lawrence έγινε μαμά! Η ηθοποιός καλωσόρισε το πρώτο της μωρό με τον σύζυγό της, Cooke Maroney, χωρίς να το πει σε κανέναν – η είδηση έγινε γνωστή όταν κάποιος τους είδε να κάνουν βόλτα οικογενειακώς.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η κωμικός Amy Schumer ρωτήθηκε από το Vanity Fair για την κατάσταση JLaw. Αναγκάστηκε να είναι ειλικρινής, καθώς ήταν συνδεδεμένη σε ανιχνευτή ψεύδους, οπότε μίλησε για το πώς η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο. «Μόνο μηνύματα έχουμε στείλει, αλλά στοιχηματίζω πως αυτό έγινε», είπε.

Η Lawrence ήθελε να περάσει την περίοδο της κύησης όσο πιο ιδιωτικά γινόταν. Σε συνέντευξή της στο τεύχος Δεκεμβρίου του VF, δήλωσε πως «αν ήμουν σε κάποιο πάρτι και μου έλεγαν “Θεέ μου, περιμένεις παιδί”, δε θα τους έλεγα ότι προτιμώ να μην το συζητήσω και “φύγε μακριά, ψυχάκια”. Αλλά κάθε ένστικτο στο σώμα μου θέλει να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή του μωρού για όλη τη ζωή του, όσο περισσότερο γίνεται».

«Δε θέλω να νιώσει κανείς πως είναι καλοδεχούμενος στην ύπαρξή του. Και θεωρώ ότι όλα ξεκινούν από τώρα, που δεν τους συμπεριλαμβάνω σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου».

Η JLaw γέννησε λοιπόν, δεν το είπε σε κανέναν, και πολύ καλά έκανε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.