CELEBRITIES

Πρίγκιπας Louis: Οι φωτογραφίες που τον τράβηξε η Kate Middleton για τα 4α γενέθλια του


JTeam

24 Απριλίου 2022

Πρίγκιπας Louis: Οι φωτογραφίες που  τον τράβηξε η Kate Middleton για τα 4α γενέθλια του
O Πρίγκιπας Louis, έκλεισε χθες 23 Απριλίου, τα τέσσερα του χρόνια

O Πρίγκιπας Louis, έκλεισε χθες 23 Απριλίου, τα τέσσερα του χρόνια. Με αφορμή τα γενέθλιά του, οι γονείς του Πρίγκιπας William και Kate Middleton μοιράστηκαν φωτογραφίες του μικρότερου γιου τους. Μάλιστα, η οικογένεια φρόντισε να τηρήσει μία ακόμα "παράδοση" αναφορικά με τα πορτραίτα των παιδιών της: οι φωτογραφίες του Πρίγκιπα Louis έχουν τραβηχτεί από τη μητέρα του.

Τα στιγμιότυπα έχουν τραβηχτεί στην παραλία της περιοχής του Norfolk, εκεί όπου η οικογένεια διατηρεί εξοχική κατοικία και καταφεύγει διαρκώς για τις διακοπές της (εκεί πέρασαν και την περίοδο της καραντίνας). Ο Πρίγκιπας Louis φοράει ένα σορτσάκι, πουλόβερ και πουκάμισο, ενώ είναι ξυπόλητος, και στα χέρια του κρατάει μια μπάλα του κρίκετ.

Πρίγκιπας Louis

Getty Images

Πρίγκιπας Louis

Getty Images

Ο Πρίγκιπας Louis, που είναι ο 5ος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου μετά τον παππού του Πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του William και τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια του, τον Πρίγκιπα George και την Πριγκίπισσα Charlotte, ετοιμάζεται όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της Daily Mail, να ξεκινήσει σχολείο τον Σεπτέμβριο.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι ο William και η Kate Middleton σκοπεύουν να μετακομίσουν από το Παλάτι του Kensington στο Λονδίνο στο Κάστρο του Windsor στο Berkshire, αναζητώντας ένα πιο ήρεμο περιβάλλον για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν σχολείο στην περιοχή για να παρακολουθήσουν μαθήματα και τα τρία τους παιδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.